Trufe cu macese

Trufe cu macese

Ingrediente:

  • 100 g nuci de caju crude
  • 100 g caise uscate
  • 4 linguri pudra de macese
  • 2 linguri de ulei extra virgin de cocos, la temperatura camerei
  • 1 lingurita de ghimbir, pudra
  • 1/2 lingurita de extract de vanilie
  • 1/2 lingurita Cayenne
  • 1 lingurita scortisoara macinata

Amestec pentru final:

  • 1 lingura pudra de cacao
  • 1 lingura pudra de macese

Mod de preparare:

Incepe prin amestecarea nucilor intr-un procesor de alimente pana sunt fin tocate, apoi adauga restul ingredientelor si pulseaza timp de aproximativ 1 minut sau pana cand se amesteca bine. Pune compozitia rezultata la frigider timp de 10 minute, apoi formeaza 15-20 trufe mici, rotunde, cu mainile. Dupa ce sunt gata, trece-le prin amestecul de cacao si macese. Se tin la rece pana in momentul servirii.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.