Bine ati venit!

Ce spun slipii de baie despre un barbat?

0 100

Ce spun slipii de baie despre un barbat?

Cand mergi la plaja sau piscina, inevitabil dai nas in nas cu slipii lor de baie in toate formele si culorile. Criteriile dupa care si-i aleg sunt desigur dintre cele mai diferite, si cum haina il face pe om, iata cateva lucruri pe care slipii de baie le spun despre un barbat:

Slipul de baie mulat
Cine poarta acest tip de slip adora sa-si etaleze corpul bine lucrat la sala, iar increderea de sine cu greu mai incape in sortul strans pe corp. Acest gen de barbat este mai mult preocupat de proprii muschi decat de tine, asta daca ti l-ai alege ca partener.

Slipul cu motive florale tropicale
Palmieri, flori mari si viu colorate … Waw, lucrul asta inseamna: relaxare totala si multa distractie. Este genul dezinteresat de cei din jurul lui si in concluzie bun doar pentru un flirt nu pentru o relatie serioasa.

/Images/slipi-poza1.jpg

Slipul inchis la culoare sau negru
Este preferatul barbatului traditional, de incredere, loial si serios in relatii, dar din pacate deloc spontan si putin plictisitor.

Sortul viu colorat
Aparitiile in roz sau mov sunt destul de rare si indraznete, iar barbatii care prefera aceste culori, cu siguranta nu sunt plictisitori. Evident ca purtand aceste culori extravagante le place sa fie in in centrul atentiei si sa impresioneze asistenta feminina.

/Images/slipi-poza2.jpg

Mai ramane o categorie, aceea a barbatilor care inca mai imbraca slipi tanga. Ce fel de barbat se ascunde in spatele acestei alegeri, va las pe voi sa completati!

autor: redactor Roxana Zoita – Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.