Bine ati venit!

4 trucuri pentru purtarea florilor in par

0 128

4 trucuri pentru purtarea florilor in par

N-am vrut niciodata sa port flori in par mai mult decat atunci cand am vazut poza de mai sus. OK… Candice Swanepoel ar putea, probabil, face si o pungă de hârtie sa arate sexy, la fel ca și Chrissy Teigen, Georgia May Jagger și Selena Gomez – toate au purtat florin in par la Gala Met. Și fiindca e la moda, am aflat exact cum se poarta florile în păr, astfel încât acestea sa arate modern…nu hippie:

1. Alege-ti floare

Vrei ceva cu o tulpina robust și petale puternice, care nu se vor ofili, cum ar fi orhideea sau chiar gardenii. De asemenea se întâmplă să aiba si un miros uimitor, asa ca este un sentiment minunat să fi învăluita de miresme florale. Florile se pot pune în locul agrafelor, mascandu-le, atent plasate sub coc. Inainte insa, agrafele sa dau bine cu fixativ sa tina toata noaptea.

2. Pune floarea la rece

Se pare ca un lucru mic, precum plasarea florii tăiate în apă și apoi la frigider peste noape, face mugurii sa aiba un aspect proaspăt și clar a doua zi.

3. Păstreaza lucrurile subtile

Cu cat porti mai multe flori, cu atat aspectul va fi mai mai excentric, dar un coc cu două flori pe o parte este întotdeauna suficient.

4. Amintiți-vă, e un aspect din cap pana-n picioare

Cu alte cuvinte, nu purta flori cu o rochie sclipitoare, paiete. Ele se potrivesc foarte bine cu țesături delicate, cum ar fi dantela, mai ales dacă mențin silueta eleganta. În caz contrar, vei ajunge sa ai un look "agitat" si incarcat. 

autor: redactor SE – Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2015

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.