Bine ati venit!

Vitamina C ajuta la distrugerea celulelor stem canceroase

0 62

Vitamina C ajuta la distrugerea celulelor stem canceroase … fiind de 1000% mai eficienta decat medicamentele pentru cancer … stiinta confirma efecte puternice!

O descoperire medicala interesanta publicata in jurnalul Oncotarget, a descoperit capacitatea uimitoare a vitaminei C concentrata de a opri cresterea celulelor stem tumorale de cancer.

Studiul, realizat la Universitatea din Salford, Manchester – a testat impactul celuleor stem canceroase asupra metabolismului, pentru sapte substante:

– Trei substante naturale, inclusiv vitamina C
– Trei produse farmaceutice experimentale
– Un medicament clinic utilizat in prezent pe scara larga

Rezultatele uimitoare ale studiului dezvaluie „prima dovada ca vitamina C (acid ascorbic) poate fi folosita pentru a tinti si distruge celulele stem canceroase (CSCS), celulele responsabile pentru alimentarea tumorilor fatale“ ne informeaza Alpha Galileo.

S-a descoperit ca Vitamina C functioneaza de pana la 10 ori mai bine decat un produs farmaceutic pentru cancer

Rezultatele studiului condus de Michael P. Lisanti si Gloria Bonuccelli, au uimit cercetatorii cand s-a constatat ca vitamina C a functionat de pana la 10 ori mai bine decat un medicament farmaceutic pentru cancer, oprind capacitatea tumorii canceroase de a procesa energia celulara pentru supravietuire si crestere.

Vitamina C este ieftina, naturala, non-toxica si usor disponibila ca arma potetiala in lupta impotriva cancerului“, a declarat Dr. Michael P. Lisanti, profesor la Universitatea din Salford.

Vitamina C a fost in prealabil dovedit a fi eficace ca agent anti-cancer non-toxic in studiile castigatorului premiului Nobel, Linus Pauling, si a fost recent dovedit ca reduce mortalitatea cu 25% la pacientii cu cancer de san, in Japonia. Cu toate acestea, efectele sale asupra activitatii CSC nu au fost evaluate anterior si, in acest context, se comporta ca un inhibitor al glicolizei.

Nu dati crezare medicilor care pretind ca vitamina C nu are capacitatea de a trata cancerul. In timp ce potenta vitaminei C (acid ascorbic), utilizata in studiu este mult mai mare decat cea obtinuta din consumul de portocale sau alte alimente bogate in vitamine C, aceasta concentratie a puternicului nutrient poate fi realizata prin administrare intravenoasa.

Terapia prin administrare intravenoasa a vitaminei C este usor disponibila in unele clinici „alternative“ de cancer din intreaga lume.

Daca aceste rezultate ar fi fost atribuite unui patentat chimic, ar fi anuntat ca un progres miraculoas de vindecare a cancerului. Dar nu va tineti respiratia in asteptarea medicilor care vor sarbatori acest lucru … vitamina C nu poate fi brevetata, si este incredibil de ieftina, ceea ce inseamna ca nu exista nici un stimulent financiar pentru orice clinica de cancer, pentru a promova vitamina C, atunci cand acestea pot face mult mai multi bani din profiturile chimioterapiei.

Studiul original a fost publicat in Oncotarget.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.