Bine ati venit!

Uleiul esential de oregano

0 33

Uleiul esential de oregano

Uleiul esential de Oregano este antibioticul suprem. Oregano este o planta puternica, cu proprietati unice de vindecare. Știați că oregano are de opt ori mai multi antioxidanti decat merele și de trei ori mai multi ca afinele? Antioxidantii sunt necesari pentru a proteja organismul împotriva radicalilor liberi. Ei stimuleaza natural sistemul imunitar. Uleiul esential de oregano este uleiul de plante cel mai puternic din lume! Distribuția de ulei de oregano a început în Grecia Antică. În greacă, cuvantul oregano este tradus ca bucurie a munților. Grecii au fost primii care au folosit uleiul in scopuri medicinale, ca antiviral puternic, antibacterian, antiseptic, anti-fungic și, de asemenea, ca remediu pentru durere, inflamație. Acesta a fost principalul instrument antibacterian folosit de Hipocrate. Frunzele de oregano au fost utilizate în mod tradițional pentru a trata bolile legate de sistemul respirator și cel digestiv.

În 1977, la cel de-al doilea Congres International de Fitoterapie și aromaterapie din Monaco, un medic francez pe nume Belaiche, a prezentat Indicele lui Oregano care foloseste uleiul de oregano ca referință de bază pentru a compara acțiunea bactericidă a altor substanțe. Motivul pentru care a ales uleiul de Oregano este pentru că el determină prin experimentare riguroasa de laborator, care dintre toate uleiurile esentiale naturale, este cel mai aproape de un agent antibacterian ideal.

Aceasta esență aromatică (Oregano) este aproape întotdeauna lider. Printre uleiurile cele mai active, Oregano este "cel mai bun dintre cele mai bune …" Uleiul esential de oregano a oferit mereu rezultate uimitoare in tratarea bolilor infectioase. În afară de acțiunea bactericidă, uleiul esential de Oregano previne, de asemenea, spasmele, convulsiile și tulburările nervoase. Este surprinzător faptul că uleiul de oregano a fost cunoscut de mult timp, dar abia acum este recunoscut pentru puterile sale terapeutice.

Ulei de oregano este eficient în tratarea unor multitudini de condiții, printre care: raceli / gripa, afecțiuni pulmonare (astm, pneumonie, bronșită, sinuzită), artrita, mușcături de animale, candida, infectii ale urechii, erupții cutanate, giardia, durere în gât, tuberculoza și chiar diaree.

Va recomandam sa mai cititi si:

Uleiuri esentiale
Uleiul esential de muscata
Uleiul esential de rozmarin
Uleiul esential de musetel
Uleiul esential de iasomie
Uleiul esential de lavanda
Uleiul esential de busuioc
Uleiul esential de ghimbir
Uleiul esential de cocos
Uleiul esential de cimbru
Aromaterapia – adevar sau mit?
Uleiul esential de trandafir
Uleiul esential de pin
Uleiul esential de Manuka

Super Sanatate Forumul SuperEvelor

Pentru un trup sanatos.

 

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.