Bine ati venit!

O noua scuza pentru a bea vin

0 50

O noua scuza pentru a bea vin!

Se anunta sfarsitul saptamanii si inceperea weekend-ului? Iesi diseara la o terasa, la un pahar de vin? Iar maine dimineata te revigorezi cu o cafea? Atunci avem vesti bune pentru tine – aceasta combinatie este sanatoasa pentru flora ta bacteriana!

Stomacului tau ii place diversitatea

Diversi microbi (bacterii) componenti ai florei bacteriene mentin un echilibru al digestiei. Toate bacterille din stomac se numesc flora bacteriana, iar cu cat diversitatea lor este mai mare, cu atat este mai bine pentru sanatatea ta. Partea frumoasa este ca putem noi insine sa ne ingrijim de acest aspect.

Digestia

Diverse universitati si cercetatori au investigat probele de scaun ale unui grup de test compus din oameni din Belgia si Olanda. Dupa cum se presupunea deja, iaurtul a avut o influenta benefica asupra florei bacteriene. Nimeni nu a presupus insa ca si cafeua cu vinul vor avea influente pozitive asupra florei bacteriene.

Consum cu masura

Exista insa o conditie: Consumul acestor bauturi trebuie facut cu masura, iar cafeua trebuie bauta neagra, sau cu lapte doar. Adaosul de zahar in cafea anuleaza efectele benefice ale acesteia, si chiar produce un efect negativ asupra sanatatii florei.

Va recomandam sa mai cititi si:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.