Bine ati venit!

Lamaia si bicarbonatul salveaza vieti!

0 43

Lamaia si bicarbonatul salveaza vieti!

Sucul de lămâie și bicarbonatul de sodiu ar putea fi o combinație miraculoasa și s-a constatat că salvează anual 1000 de vieti.

Peste 20 de experimente de laborator, efectuate din 1970 până de curând, s-au dovedit că: lamaia distruge celulele canceroase în 12 tipuri de cancer. Aceasta previne metastaza celulelor canceroase și este de 10 000 ori mai puternica decât droguri precum Adriamycin, chimioterapia și produsele stupefiante.

De ce sucul de lamaie?

Sucul de lamaie este acid, dar creează un mediu alcalin în interiorul corpului după ce a fost metabolizat. Se ameliorează problemele digestive, cum ar fi refluxul de acid / arsuri la stomac, constipație, balonare și greață. Sucul de lamaie, de asemenea, previne formarea pietrelor la rinichi, este ridicat in vitamina C și B, si este un antiseptic natural.

Lamaia are proprietăți anti-cancerigene, deoarece conține limonoides care sunt fitochimicale găsite într-un număr de citrice.

Lamaia este de asemenea utilizata pentru a ajuta la echilibrarea Ph-ului. Ea este unul dintre cele mai sigure moduri de a introduce substanțe alcaline ridicate în sistem. Aceste metode de tratament sunt în măsură să se apropie de celulele cancerigene si sa le distruga, fara a distruge celulele sanatoase. Chimioterapia distruge toate celulele, inclusiv cele sănătoase.

Efect puternic antimicrobian

Efectul puternic antimicrobian al acestui fruct citric se datorează conținutului ridicat de vitamina C, care are o gamă largă de acțiuni împotriva infecțiilor bacteriene și fungice.

Mai mult decât atât, se pot trata paraziti interni si viermi, dar si regla nivelul tensiunii arteriale. În plus, este un antidepresiv puternic, ceea ce reduce în mod eficient stresul.

Cum sa faci aceasta combinatie?

Preparatul este foarte simplu, se amestecă 200ml suc de lamaie cu o lingurita de bicarbonat de sodiu într-o ceașcă, optional se poate dilua amestecul cu apă distilată și băutura miraculos este gata! Consuma acest amestec înainte de micul dejun pe o stomacul gol pentru un efect mai bun.

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

 

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.