Chec cu banane, iaurt si capsuni

Chec cu banane, iaurt si capsuni

Ingrediente:

  • 1 3/4 ceasca de faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita bicarbonat de sodium
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1/2 ceasca de zahar brun
  • 3 banane coapte (piure)
  • 2 oua
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 1/2 ceasca iaurt grecesc
  • 1 ceasca capsuni, taiate

Mod de preparare

Se amesteca faina, praful de copt, bicarbonatul si sarea intr-un castron mare.

Intr-un castron separat se amesteca zaharul brun, bananele, ouale, extractul de vanilie, iaurtul si capsunile.

Acum uneste cele doua compozitii si amesteca bine pana la omogenizare.

Se toarna amestecul intr-o tava de chec unsa cu putin unt si presarata cu faina si se lasa in cuptorul incins deja, la  176C pana se rumeneste si o scobitoare bagata in centru iese curata, aproximativ 60 de minute.

Merge de minune cu unt topit la micul dejun!

/Images/chec-capsuni-poza1.jpg

autor: bucatar supereva.ro – Toate drepturile rezervate (c) 2013

Va dorim pofta buna!

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.