Care este cea mai buna varsta pentru copii sa aiba smartphone-uri?

Care este cea mai buna varsta pentru copii sa aiba smartphone-uri?

În timp ce se pare ca toata lumea are un smartphone in zilele noastre, a decide dacă copilul dumneavoastră este pregătit pentru unul, trebuie sa va asigurati ca inteleg regulile, spun expertii.

Potrivit psihiatrului de copii din Cleveland, Dr. Joe Austerman, un copil ar trebui să fie educat cu privire la pericolele folosirii smartphone-ului, si de asemenea, să fie învățat cum să il foloseasca, astfel încât sa cunoasca regulile corespunzătoare de interacțiune.

Copiii sub 10 ani NU ar trebui să aibă un smartphone, a spus Austerman. În plus, el sau ea ar trebui să fie suficient de matur pentru a înțelege pericolele cyberbullying-ului și abuzurilor, împreună cu responsabilitatea.

Austerman recomanda ca parintii sa faca un contract cu copilul lor, in care precizează responsabilitățile și repercusiunile comportamentului inadecvat, și ar trebui să conducă prin puterea propriului exemplu.

"Eu spun mereu părinților să monitorizeze, monitorizeze, monitorizeze și să fie sa aiba o relatie deschisa cu copilul, astfel încât el sau ea sa se simte confortabil să le vorbeasca dacă există probleme", a declarat Austerman într-un comunicat de presă.

Austerman a adăugat că părinții ar trebui să înființeze un control parental pe SIM-ul copilului lor.

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.