Burgeri francezi cu sunca

0 112

Timp de preparare: 15 minute
Servire: 4
portii


Ingrediente:



  • 500 g carne tocata de manzat
  • 150 g pate ficat
  • 50 ml smantana dulce
  • 100 g sunca, tocata
  • 1 lingurita mustar francez
  • 1/2 lingurita sos Worcestershire
  • 1 ou
  • 25 grame patrunjel proaspat, fin tocat

Mod de preparare:


Intr-un castron mare se combina carnea cu pateul, sunca, mustarul, sosul
Worcestershire, oul, patrunjelul, sarea si piperul dupa gust. Se amesteca bine
impreuna si se framanta intr-o minge ferma, care apoi se imparte in 8 bucati
egale, care le aplatizam apoi in forma de burgeri. Pana la utilizare pot fi
pastrati acoperiti in frigider.


Burgerii se pregatesc pe gratarul bine uns si trebuie prajiti aproximativ 7
minute pe fiecare parte. Se servesc cu salata mixta si baghete.


Contine pe portie: 395 kcal, Proteine 27 g ,Grasimi 36 g
,Carbohidrati 2 g 


Va dorim Pofta
Buna!


Mai cititi si:


Alimentatie sanatoasa
Scaderea nivelului de colesterol
Alimentele care va ajuta sa dormiti
mai bine

Cafeaua ne ajuta sa traim mai
mult

Cat este de nesanatos
sa…

Salata verde – regina
legumelor

Carbohidratii si tineretea

100 de alimente fara
calorii

Iaurtul – un aliment
minune?

Vinul rosu, poate trata
paradontoza?
specialistul raspunde
Ce fel de paine sa
mancam?

Magneziul previne infarctul

25 de secrete pentru o viata mai
lunga

Vitaminele pilule: avertismentul
specialistilor

Alimente miraculoase care mentin
sanatatea

Bananele, un aliment
perfect


Cure de sanatate
Cand avem nevoie de o cura de
detoxifiere?

Terapia indiana cu pietre
calde

Dieta pentru ochi
sanatosi

Cura cu pepene rosu

Ceaiul de zmeura – cura de
detoxificare completa

Avantajele folosirii
saunei

Dieta de detoxificare in 5 zile

Dieta de lupta impotriva cancerului
la san

Dieta de detoxifiere pentru
femei

Ce stim despre terapia cu
acupunctura si cum ne poate ajuta?

Este hipnoza o
metoda terapeutica?

Detoxifierea de
primavara

Reteta miraculoasa cu
usturoi

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.