Arderea grasimilor si vinul rosu

Vinul rosu ar putea ajuta la arderea grasimilor

Cercetările efectuate de Universitatea din Alberta, Canada, au constatat ca beneficiile din resveratrol, un compus gasit in vinul rosu, sunt similare cu cele pe care le obținem in urma unui exercițiu fizic.

Vinul rosu in loc de o sesiune de alergare pe banda? Hmmm…

Potrivit cercetatorului Jason Dyck, aceste descoperiri ii vor ajuta mai ales pe cei care nu sunt în măsură să faca exercitii fizice. Resveratrolul se pare ca îmbunătăteste performanța fizică, functia cardiaca si forta musculara, în același fel ca și dupa o sesiune de exercitii fizice la sala.

"Resveratrol ar putea imita exercițiile fizice, sarind in ajutorul celor ce nu pot face efort fizic."

Discuțiile privind beneficiile vinului rosu asupra sănătatii au fost bine documentate. Studiile au arătat că cei care beau un pahar de vin roșu pe zi sunt mai putin susceptibili de a dezvolta dementa sau cancer, in acelasi timp este bun pentru inima, are proprietati anti-îmbătrânire și poate regla zaharul din sange.

Totuși, dacă doriți să va ridicati aportul de resveratrol, nu este nevoie sa consumati doar vin rosu, incercați afine, unt de arahide, struguri rosii si ciocolata neagra. Amintiți-vă, o dieta echilibrata este totul.: 

autor: redactor SE – Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2014

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.