Bine ati venit!

12 Moduri in care copiii mici (toddlerii) se aseamana cu persoanele in stare de ebrietate

0 67

Zilele trecute am avut o intalnire cu cativa prieteni si copiii lor, la noi acasa. Pe masura ce ne urmaream copiii cum se joaca, am inceput sa glumim si uite asa s-a nascut lista cu lucrurile pe care copiii si persoanele in stare de ebrietate le au in comun …

Ambii au o coordonare teribila

Daca v-ati petrecut vreodata o perioada de timp in jurul copiilor mici, veti sti la ce ma refer … se impiedica in mod constant, uneori de propriile picioruse si se ciocnesc de orice intalnesc in cale. Cereti unei persoane in stare de ebrietate sa mearga pe o linie dreapta si veti observa ceva asemanator.

Fac adesea lucruri care sunt complet inexplicabile

Atat copiii mici cat si cei in stare de ebrietate fac uneori cele mai aleatorii lucruri. Cand esti sub influenta alcoolului, ar putea parea o idee foarte buna sa iti pui cheile in acvariul pentru pesti. Cand esti copil, este destul de similar.

Jumatate din lucrurile pe care le spun nu au sens

Ati incercat vreodata sa aveti o conversatie cu un copil mic? Nu puteti intelege cu adevarat nici jumatate din lucrurile pe care incearca sa le spuna, in ciuda tonului emfatic in care o spun. Cu oamenii in stare de ebrietate, este la fel.

Se comporta inadecvat / jenant in public

Este destul de jenant sa iti duci prietenul in stare de ebrietate la o petrecere simandicoasa din cauza comportamentului inadecvat. Cam la fel se intampla si cand iei copilasul cu tine la diverse intalniri, etc.

Devin beligeranti intr-o clipa

Nu te pune cu bebelusii sau persoanele sub influenta alcoolului, pentru ca ambii pot deveni irational de furiosi si inexplicabil de beligeranti.

Nervi si calm intr-una

Copiii si persoanele in stare de ebrietate au o abilitate neobisnuita de a se enerva din orice, apoi le trece brusc, ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic si continua sa mai bea ceva. Copiii au acelasi fenomen. De exemplu, fiica mea alerga in parc acum cateva zile … s-a oprit brusc … s-a aruncat la pamant plangand… s-a oprit o clipa … apoi a continuat sa se apropie de destinatia initiala.

Urineaza in locuri unde nu este permis

Cand bei alcool precum apa, iti trebuie ceva mai mult timp sa gasesti locul potrivit pentru urinat… Acest lucru este asemanator si in cazul unui copil mic. De exemplu, in timp ce vorbeam cu o prietena, fiul meu nu a mai rezistat si a cautat primul cos de gunoi pentru a face pipi.

Ambii necesita o supraveghere constanta

Nu lasa niciodata copiii sau persoanele sub influenta alcoolului singuri, nesupravegheati. Consecintele ar putea fi periculoase sau cel putin murdare.

Adesea murdari pe haine

Daca ati vazut vreodata pe cineva dupa o noapte lunga de baut, probabil veti observa ca nu sunt exact in cea mai buna forma – par murdari, obositi, eventual cu pete de alcool pe haine. Practic, la fel arata si copiii … minus oboseala si alcoolul, dar care pot fi inlocuite cu pete de mancare si suc 🙂

Ambii sunt galagiosi

Copiii mici si persoanele in stare de ebrietate cel mai adesea sunt galagiosi si le place sa vorbeasca TARE.

Rad isteric din nimic

Uneori stam la masa, cand deodata, de nicaieri, copilul incepe sa rada isteric, cu aparent nici un motiv. Cei care beau sunt la fel. Cred ca atunci cand esti beat (sau copil), lucrurile obisnuite sunt amuzante, iar noi pur si simplu nu intelegem de ce.

Cand trebuie sa doarma, nimic nu ii opreste

Dupa o noapte/zi lunga, uneori cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l faci este sa dormi, ATAT. Iar copiii si persoanele in stare de ebrietate adesea nu mai tin cont de locul in care adorm.

Mai cititi si:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.