Bine ati venit!

Utopia, iahtul fara seaman

0 45

Utopia, iahtul fara seaman

Aceasta nu este prima data cand filmele science-fiction incep sa devina realitate. Singurul lucru pe care il putem face este sa ne uimim si sa asteptam urmatorul proiect. Unul dintre aceste proiecte este "Proiectul Utopia", lansat prin colaborarea dintre BMT Nigel Geein si Yacht Island design.

Proiectul dezvolta un concept de iaht modern. Designul viitorului iaht pare sa fie scos din avant-garde iar dimensiunile sale fac sa ne intrebam daca acest lucru este cu adevarat un iaht sau o insula. Acest iaht va avea 100 de metri s 11 punti pentru locuinte si zona de servicii. Pe langa acestea, exista, de asemenea, o alta punte, pe partea de sus, care este destinata a fi un observator. Acest pachet se numeste "13th Floor" si ofera o vedere panoramica de la o inaltime de 65 de metri, peste nivelul apei.

/Images/utopia1.jpg

/Images/utopia2.jpg

Iahtul va fi conceput ca o platforma cu patru picioare. Motivul este nu numai unul estetic. Designerii considera ca aceasta formula este cea mai buna pentru securitatea sa. Cele patru picioare vor pastra calmul iahtului chiar si in conditii extreme. Acesta va fi construit astfel incat sa poata gazdui mai multe elicoptere.

/Images/utopia-furtuna.jpg

/Images/utopia3.jpg

/Images/utopia4.jpg

/Images/utopia5.jpg

Deci, daca sunteti obosit de teren, asteptati ca proiectul sa devina realitate si apoi mutati-va pe mare. Veti avea tot confortul dorit.

autor: redactor AAZ – Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.