Trucuri pentru a ne ascunde firele de par alb

Trucuri pentru a ne ascunde firele de par alb

Daca ai vazut ca au inceput sa apara ici si colo firicele de par alb, si ai impresia ca este mult prea devreme pentru asta, incearca unul din aceste trucuri prezentate in continuare:

1 ) Nu smulge firele de par alb: te poti simti tentata sa smulgi aceste firicele rebele, dar incearca sa rezisti. Smulgerea poate deteriora foliculul de par si poate duce, eventual, la portiuni fara par.

2 ) Stiluri de impletitura: impletiturile franceze sau cele de-a lungul liniei parului sunt o modalitate foarte buna de a-ti ascunde firicelele nedorite.

3 ) Modificarea cararii: la unele femei, parul alb/gri incepe sa apara mai mult pe o parte a capului decat pe celalalta. Plus, despartire parului in alt loc poate face regenerarea mai proeminenta. Aveti posibilitatea sa comutati cararea pe cealalta parte sau incercati un stil usor dezordonat.

4 ) Agrafele, clamele: Clips-urile, clamele sau agrafele impodobite pot ascunde radacina nevopsita dar si firele albe.

5 ) Bentita sau esarfa: infasoara o esarfa sau o bentita atent plasata  in jurul capului pentru a acoperi radacinile si … cularea nedorita 🙂

6 ) Pudra: Daca u vrei sua nu poti sa iti vopsesti parul, cauta o pudra de culoarea dorita, cum ar fi fardul de ochi, care se potriveste culoarii parului tau. Utilizeaza o perie umeda si pudreaza / tamponeaza peste radacini pentru a le camufla temporar.

Succes!

 

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.