Bine ati venit!

Cum iti dai seama ca partenerul te inseala?

0 186

Cercetatorii au identificat cele mai clare semnale ca partenerul tau este necredincios.

A fi inselat este unul dintre cele mai grave lucruri care se pot intampla intr-o relatie. Distruge complet increderea nu doar in relatia actuala, ci si in toate relatiile viitoare. De aceea este atat de important sa descoperiti daca partenerul va inseala cat mai curand, pentru a minimiza daunele. Iata cateva stegulete rosii care trebuie sa va atraga atentia, potrivit cercetatorilor:

1) Observi o distanta emotionala intre tine si partenerul tau

Unul dintre primele semne ca exista ceva in neregula in relatie este o distanta care se formeaza intre tine si partenerul tau. Acest lucru este valabil mai ales daca nu exista niciun motiv pentru a exista aceasta distantare.

Acest lucru se intampla cand un partener inseala, pentru ca isi construieste intimitatea cu o alta persoana. Acesta stie ca ce face este gresit, astfel incepe sa se retraga, ca mecanism de aparare.

2) Partenerul devine foarte protector cu telefonul/laptop-ul personal

Intr-o relatie normala, partenerii folosesc telefoanele celuilalt. Din moment ce nu exista nimic de ascuns, nu exista nicio problema in partajarea telefoanelor.

Daca partenerul devine brusc foarte “protector” cu telefonul sau, il blocheaza folosind o noua parola, intra in cealalta camera pentru a prelua apeluri/mesaje sau pazeste telefonul mai ceva ca inainte, poate fi un semn de alarma.

3) Partenerul face o schimbare dramatica de stil

Modificarile subtile ale aspectului sunt normale, dar schimbarile mari nu sunt. Daca partenerul se imbraca brusc mai provocator, ar putea fi un steag rosu.

Partenerul poate incerca sa impresioneze pe altcineva cu noul sau aspect. Acordati o atentie deosebita acestui lucru, deoarece se poate intampla ceva pe ascuns…

4) Partenerul are un grup nou de prieteni – pe care nu ii cunosti

Oamenii ar trebui sa stie in compania cui se afla partenerul lor de viata. Cu siguranta e bine sa ai timp doar pentru tine intr-o relatie, dar nu este normal sa ai un grup total diferit de prieteni… si mai ales brusc.

Daca partenerul iese cu persoane noi si ezita sa ti le prezinte, este o problema majora. Ar putea avea o intreaga viata in afara relatiei voastre, care nu te include deloc pe tine.

5) Partenerul incepe sa te acuze ca il inseli

Daca partenerul a inceput brusc sa te acuze ca il inseli, fara dovezi, este posibil ca el sa fie cel care inseala. Persoanele care sunt vinovate de ceva, tind sa-si proiecteze vina pe o alta persoana.

Sa nu crezi ca partenerul tau este paranoic sau nerezonabil. Aceste acuzatii, mai ales daca sunt neintemeiate, sunt adesea un semn de alarma.

6) Partenerul isi schimba brusc programul si apar urgentele la servici, etc.

Cand doi oameni se intalnesc, isi invata reciproc programul. Cand programul se schimba fara avertisment, ar putea fi un semnal de alarma.

Va recomandam sa mai cititi si:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.