Bine ati venit!

Buchet de mireasa din gogosi – cea mai buna idee!

0 102

Buchetele de mireasa facute din gogosi ar putea fi mai frumoase decat cele traditionale, din flori.

O geniala mireasa australiana si-a “binecuvantat” domnisoarele de onoare cu buchete realizate nu din flori traditionale, ci din gogosi!

Paige si Steven Kirk au devenit virali pentru fotografiile lor de nunta, facute de Daniel Suarez pe Coasta de Aur, in care mireasa si toate prietenele ei au niste superbe buchete din gogosi cu glazura alba.

“Eu si sotul meu, Steven, am crezut ca ar fi diferit, distractiv si frumos”, a declarat Paige pentru BBC. “Am vrut ca nunta sa fie un pic diferita si sa reflecte cu adevarat cine suntem, ca si cuplu”.

La inceput, s-a intrebat ce vor crede oaspetii de aceste aranjamentele neconventionale, insa rezultatul a fost iubit de toti invitatii.

Ok, deci nu a fost in totalitate ideea lui Paige. Ea a castigat de fapt un concurs si a fost aleasa dintr-un numar de mirese, sa aiba la propria nunta buchete din gogosi.

“Cand am vorbit cu Paige, am stiut ca este castigatoarea noastra” a declarat purtatorul de cuvant al Dessert Boxes pentru Buzzfeed News. “Ea era atat de distractiva si de deschisa, si am stiut ca este perfecta pentru acest tip de buchet”.

Dar Paige si toate domnisoarele de onoare nici nu au mancat buchetele.

“Am avut o multime de bunatati la nunta, asa ca am fost prea plini sa mancam si buchetele”, a spus ea.

Mai cititi si:

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.