Bine ati venit!

Biroul tau unde este amplasat si ce dimensiune are?

0 92

Biroul tau este intr-un loc benefic Feng Shui? Specialistii in Feng Shui sunt de parere ca pentru a avansa profesional, este importanta asezarea biroului.

Evita sa stai la un birou – cu spatele la fereastra. Nu sta nici cu spatele spre usa pentru a nu fi “lovita” pe la spate. Nu iti amplasa biroul sub niste grinzi aparente pentru ca poti avea dureri constante de cap.

Daca stai cu spatele la usa, fereastra, sau la “traficul” general de birou, energia ta va tinde sa fie mai slaba si nesigura

O idee buna este sa plasezi un rand de plante mari si luxuriante in spatele tau.

Pentru a-ti mari sansa de succes profesional, plaseaza un obiect de metal in birou

Poti pune niste clopotei de vant din metal – sau un ornament de argint, un acvariu de sticla sau pur si simplu niste monede colectionate din calatoriile tale.

Biroul trebuie sa reflecte prin dimensiune statutul si pozitia ta din firma

In Feng Shui exista dimensiuni norocoase si ghinioniste bazate pe unitatate de 43 de cm. Unitatea trebuie impatita in 8 sectiuni, 4 fiind norocoase si 4 cu ghinion.

Iata care sunt aceste dimensiuni: intre 0 si 5,3 cm, 15,2 – 27 cm, 43 – 48,5 cm, 59,3 – 70 cm, 80,6 – 91,7 cm, 1,45 – 1,56 cm si intre 1,67 m – 1,72 m.

Prin urmare, masurile potrivite pentru birou ar fi: 84 cm in inaltime, 1,52 in lungime si 91 cm in latime. In Hong Konb – toate birourile oamenilor de afaceri sunt confectionate in conformitate cu aceasta dimensiune.

Despre Feng Shui mai cititi si urmatoarele:

7 secrete Feng Shui care sporesc succesul in afaceri

Oamenii de afaceri chinezi folosesc Feng Shui petru a avea un atu asupra concurentei. Desigur, noi europenii am putea spune ca aceste superstitii sunt inutile insa e intersant de observat ca incetul cu incetul si oamenii de afaceri de succes europeni recunosc ca au adoptat tehnici speciale Feng Shui care sunt specifice afacerilor si care pot spori succesul in afaceri … mai departe

Feng Shui in camera bebelusului

Feng Shui va poate ajuta sa faceti din camera copilului un spatiu odihnitor si interesant, in care copilul sa creasca plin de fericire. Feng Shui va poate ajuta sa faceti din camera copilului un spatiu odihnitor si interesant, in care copilul sa creasca plin de fericire … mai departe

7 greseli Feng Shui care distrug energia casei tale

Daca energia din casa ta este sanatoasa si are un circuit de curgere si re-improspatare, va crea o balanta si o armonie. Iata 7 greseli Feng Shui care distrug energia casei tale … mai departe

 

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.