Arde din calorii in timp ce faci curatenie!

Arde din calorii in timp ce faci curatenie!

Vesti bune pentru cele care nu prea se impaca cu curatenia. Poate nu iti vine sa crezi, dar pe langa faptul ca aceasta activitate neplacuta rezulta intr-o casa curata, atunci cand faci curat arzi la fel de multe multe calorii ca si la sala de fitness. 

Ordine in dulap
Daca tot a venit primavara, n-ar fi rau sa te apuci sa-ti reorganizezi dulapul de haine. Astfel efortul depus in timp ce inlocuiesti hainele de iarna cu cele de vara, iti este rasplatit cu 85 de calorii arse, lucru de loc de neglijat!

Curata podeaua cu mainile
Vrei sa arzi si mai multe calorii? Atunci foloseste in loc de mop mainile si apleaca-te sa curati pe jos. Pentru o jumatate de ora de contact direct cu podeaua, arzi 187 de calorii.

Aspiratul
Aici numarul de calorii pe care le arzi depinde desigur de suprafata ce trebuie aspirata, insa pentru o jumatate de ora de dat cu aspiratorul, arzi cu usurinta 119 calorii. Wow! Iar daca dupa ce aspiri mai dai si cu mopul, garantat arzi peste 200 de calorii.

Spalatul geamurilor
O activitate care cu siguranta nu are prioritate, dar care din cand in cand trebuie facuta: dupa o jumatate de ora de spalat la geamuri arzi 153 de calorii!

Spalatul si curatatul masinii
O corvada de care cu greu te apuci? Ei bine afla ca arzi 153 de calorii in timp ce te chinui sa-ti curati masina pe dinauntru si pe dinafara!
 
autor: redactor Roxana Zoita – Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013  

S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.