Probleme cu parul? Cartoful te ajuta!

Cine nu mananca cartofi? Aceste legume sunt printre cele mai utilizate din lume si se gasesc in aproape fiecare bucatarie. Cartofii sunt pe locul 4 in topul alimentelor dupa orez, grau si porumb.

Stiati ca minunatii cartofi sunt folositi pentru frumusete? Da, e adevarat. Puteti folosi cartoful ca ingredient de frumusete, in special pentru par.

Cum folosim cartoful pentru sanatatea parului:

1 – Razuieste un cartof, stoarce-l si pastreaza lichidul intr-un castron, apoi adauga un ou, lapte batut si amesteca bine. Pasta se aplica la radacina firului de par si apoi pe lungime. Se lasa sa actioneze timp de 20 minute. Se va spala cu apa calda si sampon normal. Tratamentul se repeta o data la 20 de zile pentru cel mai bun rezultat. Va rezulta un par sanatos si stralucitor.

2 – Fierbe coaja unui cartof (spalata bine) in apa timp de 20 minute. Apoi strecoara apa intr-un pahar sau orice recipient. Spala parul cu samponul obisnuit, apoi clateste cu apa respectiva. Un tratament bun si natural pentru parul grizonat, fiindca ii va reda culoarea. Se poate folosi la fiecare spalare.

3 – Iti cade parul? Am o reteta pentru rezolvarea problemei. Ia 3 lingurite de suc de cartofi, 3 lingurite de suc de aloe vera si 2 lingurite de miere. Aplica pe radacina amestecul si lasa-l pentru 2 ore. Spala cu apa calduta si samponul obisnuit. Tratamentul se face de doua ori pe saptamana.

Pentru un abdomen plat, cititi:

10 minute de exercitii pentru mamici ocupate
10 activitati pentru un abdomen plat
Abdomen plat in 7 zile – dieta pentru abdomen plat
Scapati de grasimea periculoasa de pe abdomen
Masajul remodeleaza abdomenul proaspetelor mamici

 

cade parulcaderea paruluicartoffrumuseteparsecrete de frumusetetratament partratament pentru par
Comantarii (0)
Adauga comentariu