Inghetata de iaurt si miere

Ingrediente:



  • 175 g zahar pudra

  • 75g miere

  • 1 lingurita extract de vanilie

  • 900g iaurt gras natural

  • miere suplimentara pentru servire

Mod de preparare:


Amesteca zaharul, mierea, iaurtul si vanilia intr-un castron mare,
aproximativ 10 minute, pana cand zaharul s-a dizolvat.


Daca folosesti o masina de inghetata trebuie doar sa urmezi instructiunile
masinii respective, insa in cazul in care nu dispui de una, nu trebuie decat sa
torni intr-un recipient cu capac amestecul de iaurt si sa il pui la congelator 3
ore, apoi amesteci usor in el cu o lingura si il bagi inapoi la inghetat pentru
inca o ora.


Daca ai lasat inghetata de iaurt la congelator peste 4 ore sau chiar peste
noapte, atunci este necesar ca inainte de servire cu 20 de minute sa o scoti la
temperatura camerei.


Se serveste cu putina miere.


Va dorim pofta buna!


Mai cititi si:


Alimentatie sanatoasa
Scaderea nivelului de colesterol
Alimentele care va ajuta sa dormiti
mai bine

Cafeaua ne ajuta sa traim mai
mult

Cat este de nesanatos
sa…

Salata verde – regina
legumelor

Carbohidratii si tineretea

100 de alimente fara
calorii

Iaurtul – un aliment
minune?

Vinul rosu, poate trata
paradontoza?

Ce fel de paine sa
mancam?

Magneziul previne infarctul

25 de secrete pentru o viata mai
lunga

Vitaminele pilule: avertismentul
specialistilor

Alimente miraculoase care mentin
sanatatea

Bananele, un aliment
perfect

inghetata,miere,iaurt,zahar,vara,rece,desert,albine
Comantarii (0)
Adauga comentariu