Inghetata de avocado

Ingrediente:



  • 4 limete (lamai verzi)
  • 4 avocado
  • 200g zahar pudra
  • un varf de cuţit sare de mare
  • 250ml smantana grasa

Pentru servire:



  • ciocolata neagra rasa sau fulgi

Mod de preparare:


Pregatiti un recipient potrivit pentru congelare (de aproximativ 1,5 litri)
si stoarceti limetele (va trebuie aproximativ 100ml).


Decojiti si procesati fructele de avocado intr-un blender pana devin crema,
apoi adaugati pe rand zaharul, sarea, sucul de limete, iar la final smantana,
dar cate o lingura pe rand.


Transferati compozitia in recipientul pentru congelator si uitati de el cel
putin 4-5 ore.


Inainte de servire inghetata se lasa sa se inmoaie usor, se taie apoi in
bucati si se pune intr-un procesor de alimente sau blender.


Amestecati pana se omogenizeaza si serviti-o imediat in cupe moi cu ciocolata
rasa sau fulgi.


Va dorim pofta buna!


Mai cititi si:


Alimentatia sanatoasa a familiei



Sanatatea femeii


inghetata,lapte,zahar,desert,avocado,smantana,ciocolata
Comantarii (0)
Adauga comentariu