Cheesecake in stil Osaka

Cheesecake in stil Osaka

Ingrediente:

  • 280g crema de branza
  • 100ml lapte
  • 35g faina de porumb
  • 35g faina de grau
  • 4 oua, separate
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 120g zahar pudra
  • zahar pudra pentru final

Mod de preparare:
 
Se incalzeste cuptorul la 150°C / ventilator 130°C / gaz 2. Se pregateste o tava pentru tort cu hartie de pergament, la baza cat si pe margine.

Se pune crema de brânză într-un castron. Se încălzește laptele la punctul de fierbere si se toarna peste crema de brânză. Se bate bine pana se omogenizeaza.

Adauga faina de porumb și grau, apoi galbenusurile si coaja de lamaie.

Se bat albusurile spuma apoi se incorporeaza zaharul. Amestecul se incorporeaza usor in compozitia de branza.

Se toarna in tava pregatita și se pune in intr-o tava mai mare in care este turnata apa rece, ce va ajunge pana la jumatatea tavii de tort.

Se la in cuptor 60-70 de minute, până când prinde o cuoare aurie si se umfla.

Se serveste rece, cu zahar pudra.

Va dorim Pofta Buna!

cheesecake,crema de branza,lapte,zahar,oua,Osaka,Japonez,desert,dulce,ingrediente
Comantarii (0)
Adauga comentariu