Bine ati venit!

Vrei sa faci parte din magia UNTOLD si NEVERSEA? Inscrie-te acum in echipa de voluntari!

0 59

UNTOLD si NEVERSEA iti ofera sansa sa traiesti experiente unice de festival dintr-o alta perspectiva decat cea a festivalierului

Cel mai bun festival din Europa, UNTOLD si cel mai mare festival de la malul Marii Negre, NEVERSEA, recruteaza peste 2000 de voluntari. Doritorii vor avea ocazia sa opteze pentru toate departamentele din cadrul festivalurilor iar unul dintre avantajele voluntariatului poate sa insemne chiar oportunitatea de a face parte din echipa de festival a lui Armin van Buuren, Martin Garrix sau Ellie Goulding.

Pentru a putea intra in echipa voluntarilor trebuie sa ai intre 16 si 35 de ani. Perioada de recrutare incepe astazi, 26 mai si se incheie pe data de 07 iunie, iar raspunsurile catre voluntari vor fi trimise in perioada 08-12 iunie.

Voluntariatul reprezinta un element cheie in succesul unui proiect precum UNTOLD Festival, motiv pentru care acordam o atentie speciala programului dedicat lor.

Ce presupune munca de voluntariat la un festival?

In primul rand, sa simti ca faci parte din reusita lui, ca ajuti la realizarea lui cu succes. Pe langă asta, evident, a fi voluntar implica punctual mai multe aspecte, un voluntar trebuie sa fie pasionat si dedicat, proactiv, sa lucreze bine in echipa si sa aiba social skills.

Cei peste 2000 de voluntari vor fi repartizati in functie de preferinte dar si de aptitudinile si abilitatile lor. Departamentele unde volunatrii pot activa sunt: info point, comunicare, stewards, logistica, greeters, user experience, echipa mobila, emergency team si eco team. Voluntarii vor beneficia de un program de pregatire de 16 ore in care vor invata elemente de managementul proiectelor, comunicare, customer care si self management. Cei alesi vor primi un echipament de festival, acces la festival si doua mese pe zi.

Voluntarii vor avea ocazia sa cunoasca oameni noi, vor invata cum se lucreaza pentru un festival, si pe langa toate astea, petrecerea va fi una pe cinste. Inscrierile de volunatri pentru festivalul UNTOLD se fac pe site-ul www.untold.com iar pentru festivalul NEVERSEA pe www.neversea.com

Contact:
Ioana Chifor
PR Manager UNTOLD

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.