Bine ati venit!

Sindromul posh: geanta purtata pe brat dauneaza sanatatii?

0 81

Sindromul posh: geanta purtata pe brat dauneaza sanatatii?

 

Iata ca Victoriei Beckham pe langa multiplele titluri care ii revin: trendsetter, fashionista, creatoare de moda si nevasta de fotbalist, i se mai atribuie unul, de fapt un sindrom: sindromul posh sau "poshitis" care vine de la Posh.

Asadar, dupa medicii britanici, Victoria ar fi responsabila de problemele de sanatate ale femeilor care poarta genti mari atarnate de brat. Medicii spun ca astfel de genti imense purtate necorespunzator duc la fisuri in muschii bratelor, inflamarea articulatiilor si la dureri de spate.

/Images/victoria-geanta-poza1.jpg

Un kinoterapeut din Londra explica faptul ca: "femeile sunt convinse ca urmeaza un trend, dar de fapt nu fac altceva decat sa-si puna sanatatea in pericol. Constatam si o crestere a cazurilor cu probleme la umeri si gat" spune acesta.

Pentru ca Victoria este considerata o icoana a modei care adora in special gentile mari atarnate de brat, multe femei o iau drept exemplu si le poarta in acelasi fel. Ce nu stiu cele mai multe dintre ele, este faptul ca Victoria cara aceste "valize" dupa ea ca sa-si scoata in evidenta silueta anorexica.

/Images/victoria-geanta-poza2.jpg

Prin urmare, daca vrei sa eviti "poshitis", poarta geanta in mana sau pe umar, cum de fapt este si normal. La fel, reduce din greutatea gentii, si incearca sa pui in ea doar lucruri importante, nu este nevoie sa iei tot dulapul de cosmetice cu tine! 

autor: redactor Roxana Zoita – Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.