Oua umplute iepurasi

Ingrediente:



  • 5 oua
  • 100gr pate de ficat facut in casa
  • 2 linguri unt
  • masline
  • morcov
  • gogosari
  • marar

Mod de preparare:


Se fierb ouale si cand sunt gata se tin putin in apa rece pentru a se curata
mai usor.


Ouale trebuie sa fie la temperatura camerei cand se pun la fiert, altfel
exista riscul sa se crape coaja.


Se taie un capacel in partea mai lata a oului si se scot cu grija
galbenusurile. Se faramiteaza galbenusurile cu o furculita si se adauga pateul
si untul.



Se freaca bine cu o lingura de lemn pana se omogenizeaza compozitia si se
adauga sare si piper dupa gust. Se umplu ouale cu compozitia obtinuta si se dau
putin la rece.


In varful oului se face o crestatura in care se introduc urechile. Urechile
le-am facut dintr-un morcov cu ajutorul unui dispozitiv de curatat legume.


Se fac apoi ochii din masline, gura din gogosar si mustatile din marar. Tot
din marar am facut si ceva iarba pentru decor si gata iepurasii.


Va dorim Pofta Buna la pitici!


Va invitam sa cititi mai multe retete sanatoase pentru
copii,
la topicul
de forum AICI


Cititi si: Retete rapide si sanatoase



Alimentatia copilului si
adolescentului


S-ar putea să-ți mai placă și Mai multe de la același autor

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.