Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Zabaglione cu biscuiti Amaretti

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Zabaglione cu biscuiti Amaretti

Evaluat de cititori:(1 voturi)
Zabaglione este un desert italian usor si spumos, realizat prin amestecarea galbenusurilor de ou, zahar si vin Marsala pe o baie de aburi. Se poate servi in mod traditional, cu biscuiti Amaretii, dar si peste fructe.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Zabaglione este un desert italian usor si spumos, realizat prin amestecarea galbenusurilor de ou, zahar si vin Marsala pe o baie de aburi. Se poate servi in mod traditional, cu biscuiti Amaretii, dar si peste fructe.

Servire: 6 portii

Ingrediente:

  • 50g biscuiti Amaretti
  • 8 galbenusuri de ou
  • 1 pastaie de vanilie (semintele razuite)
  • 130g zahar pudra
  • 100ml Marsala

Mod de preparare:

In primul rand, pune biscuitii Amaretti intr-o punga mica, sigileazo si zdrobeste-i cu un sucitor pana rezulta firimituri fine.

Pune galbenusurile, interiorul vaniliei si zaharul (arunca pastaia de vanilie in zahar cu cateva zile inainte de folosire) intr-un castron mare, peste o tigaie cu apa ce fierbe la foc mic, asigura-te ca baza bolului nu atinge apa. Folosind un mixer electric, amesteca galbenusurile si zaharul timp de aproximativ 15 minute, pana cand amestecul este palid, gros si voluminos - ar trebui sa fie aproape triplat in volum.

Treptat toarna Marsala, amestecand continuu, apoi poti sa iei vasul de pe aburi. Continua sa amesteci pana cand se raceste usor.

Imparte compozitia de Zabaglione in 6 pahare de desert x 250ml si se presara biscuitii zdrobiti Amaretti.

Va dorim pofta buna!

Inghetata de casa
Inghetata de iaurt si miere
Inghetata cu fistic
Sorbet cu lamaie si rozmarin
Inghetata de capsuni cu otet balsamic
Inghetata Mocha
Inghetata de fructe
Inghetata cu zmeura si lamaie
Inghetata racoritoare cu sos de fructe
Sorbet din fructe
Sorbet de afine
Inghetata de avocado
Inghetata Rocky road
Inghetata de vanilie in 4 pasi
Inghetata cu Limoncello si amaretti
Inghetata espresso
Inghetata cu miere si smochine
Inghetata de ciocolata
13 retete delicioase de inghetata



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.