Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Pui cu vin

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Pui cu vin

Evaluat de cititori:(13 voturi)
Stil: Francez
Pentru: 4 persoane
Calorii pe portie: 590 KCal
Proteine: 38 grame
Grasimi: 20 grame
Colhidrati: 65 grame                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 timp de preparare: 20 minute

Ingrediente:

  • 400 g ciuperci
  • 2 fire de patrunjel
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 300 g de ceapa taiata in inele
  • 500 g piept de pui taiat in bucatele (cuburi)
  • sos alb (vezi reteta tot aici pe site)
  • un pahar de vin alb (sec)
  • 1 bagheta de paine

Pregatire:

Ciupercile se spala si se taie in bucatele. Patrunjelul se taie marunt.

Intr-o tigaie se incinge uleiul si ceapa se prajeste pentru citeva minute pina devine putin aurie. Se adauga bucatile de pui si se amesteca totul in tigaie pentru inca citeva minute la foc mare. Se adauga o parte din ciupercile taiate si se prajeste in continuare totul inca 3 minute la foc moderat.

In final, cand puiul e facut bine adaugati paharul de vin si sosul alb.  Presarati patrunjelul verde si serviti cu bucati proaspete de bagheta.

Ce vin se potriveste:

Un vin sec alb, servit rece.



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.