Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cu spuma de zmeura

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort cu spuma de zmeura

Evaluat de cititori:(4 voturi)
Amestecati bine brandy-ul si sucul de portocale intr-un castron, apoi inmuiati piscoturile in acest amestec si imbracati bolul cu folia de plastic pana acoperiti merginile.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Servire: 6 portii

Ingrediente:

  • 45ml brandy
  • 75ml suc de portocale proaspat
  • 1-2 pachete de piscoturi
  • 100g unt
  • 100g zahar pudra
  • 100g migdale sol
  • 200ml frisca
  • 200g zmeura
  • frisca, pentru servire

Pentru sos:

  • 75g zahar pudra
  • 100ml schnapps de piersici
  • 225g zmeura

Mod de preparare:

Imbracati cu folie de plastic un bol rotund de cca 1.5 litri.

Amestecati bine brandy-ul si sucul de portocale intr-un castron, apoi inmuiati piscoturile in acest amestec si imbracati bolul cu folia de plastic pana acoperiti merginile.

Intr-un castron separat bateti untul si zaharul, adaugati apoi migdalele pisate, incorporati frisca batuta si apoi zmeura.

Turnati amestecul in vas peste piscoturi, acoperiti si lasati peste noapte la frigider.

A doua zi, amestecati zaharul pudra cu schnapps-ul, adaugati zmeura, si lasati la macerat timp de cel putin 1 ora.

Scoateti tortul din bol (asezati o farfurie pe bol apoi rotiti cu susul in jos). Se taie felii si se serveste cu sosul de zmeura macerat.

Va dorim Pofta Buna!

Va recomandam sa mai cititi si:

Retete rapide si sanatoase

Alimentatia copilului si adolescentului



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.