Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cu cafea

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort cu cafea

Evaluat de cititori:(28 voturi)
Setati cuptorul la 190°C. Amestecati cu un mixer intr-un castron mare untul, zaharul, mierea si ouale. Adaugati faina cernuta si apoi cafeaua. Amestecati timp de 1-2 minute, pāna cānd amestecul este neted si pufos.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

 Timp de preparare: 15 minute
 Timp de gatire: 30 minute
       Servire: 12 portii

Ingrediente:

  • 250g unt
  • 200g zahar pudra
  • 60g miere
  • 4 oua mari
  • 250g faina cu agent de crestere
  • 1 lingurita praf de copt la nivel
  • 3 linguri cafea (ness)

Pentru umplutura si decor:

  • 200g unt nesarat, la temperatura camerei
  • 400g zahar pudra
  • 2-3 linguri cafea (ness)
  • 2 lingurite de pudra de cacao

Mod de preparare:

Setati cuptorul la 190°C. Amestecati cu un mixer intr-un castron mare untul, zaharul, mierea si ouale. Adaugati faina cernuta si apoi cafeaua. Amestecati timp de 1-2 minute, pana cand amestecul este neted si pufos.

Impartiti amestecul in doua tavi de tort unse in prealabil cu putin unt si tapetate cu faina. Se lasa in cuptorul incins cca 25-30 minute, pana cand blaturile sunt bine-crescute si ferme la atingere. Cand sunt gata se lasa la racit pe un gratar de sarma.

Pentru a face umplutura: bateti untul, zaharul, cafeaua si 2 linguri de apa, pana devine un amestec pufos.

Asezati un blat pe un platou, intindeti jumatate din crema, asezati al doilea blat si restul de umplutura. Dupa preferinta se poate imrastia putin praf de cacao printr-o sita ca decor sau aseza diverse ornamente cumparate.


Va dorim pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.