Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cu ciocolata si banane

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort cu ciocolata si banane

Evaluat de cititori:(5 voturi)
Intr-un castron mare, amesteca untul si zahar pana se transforma intr-un amestec pufos. Adauga galbenusuri de ou pe rand, bananele, smantana si vanilia. Incorporeaza apoi faina, bicarbonatul de sodiu si sarea.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 Timp de preparare: 30 min
          Servire: 12 Portii

Ingrediente:

  • 113g unt
  • 250g zahar
  • 2 oua, separate
  • 1-1/2 cesti piure de banane coapte ( aproximativ 3 banane medii)
  • 85g smantana
  • 2 lingurite extract de vanilie
  • 160g faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1/4 lingurita de sare

Umplutura / glazura:

  • 1 pachet budinca instant de banane se amesteca smantana (si lapte pentru budinca)
  • 450g glazura de ciocolata
  • 2 banane ferme medii, feliate
  • 3 linguri de suc de lamaie

Mod de preparare:

Intr-un castron mare, amesteca untul si zahar pana se transforma intr-un amestec pufos. Adauga galbenusuri de ou pe rand, bananele, smantana si vanilia. Incorporeaza apoi faina, bicarbonatul de sodiu si sarea.

Intr-un castron mic, bate albusuri spuma, apoi incorporeaza-le in aluatul cu faina. Compozitia rezultata se imparte in doua parti egale, in doua tavi rotunde de tort unse cu putina grasime si hartie de copt.

Se coace la 175°C pentru 20-25 de minute sau pana cand o scobitoare introdusa in centrul blatului iese curata. Inainte de a fi scos blatul din tava se lasa la racit 10 minute.

Pentru umplutura, intr-un castron mic se prepara budinca de banane dupa indicatiile de pe plic bineinteles. Se lasa la racit pana la asamblarea tortului - nu se pune fierbinte sau calda.

Intr-un castron mic amesteca in glazura de ciocolata sa fie topita complet. Bananele feliate se amesteca intr-un bol cu sucul de lamaie.

Aseaza primul blat de tort pe o farfurie de servire, intinde 3 linguri de glazura, peste ea cca jumatate din budinca si jumatate din banane. Aseaza al doilea blat si repeta procedura: glazura, budinca si banane.

Intinde glazura ramasa pe marginea tortului si pastreaza-l la frigider pana la servire.

Va dorim Pofta Buna!

Va recomandam sa mai cititi si:

Retete rapide si sanatoase

Alimentatia copilului si adolescentului



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.