Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Gogosi umplute

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (3)

Gogosi umplute

Evaluat de cititori:(44 voturi)
O reteta foarte simpla si super delicioasa! Cine nu adora gogosile umplute? Ei bine, oricine le poate face. Pofta Buna!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Servire: 12 portii

Ingrediente:

  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri unt
  • 1/2 ceasca lapte
  • extract de vanilie
  • 2 oua
  • un varf de sare
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 cesti faina (sau cat cuprinde)
  • aproximativ 1 l ulei
  • gem de fructe (dupa preferinta)
  • zahar pudra

Mod de preparare:

Incorporati bine zaharul si untul, adaugati laptele caldut si mestecati pana cand untul este topit, dupa care adaugati ouale, varful de sare si extractul de vanilie.

Dupa ce toate aceste ingrediente sunt bine amestecate adaugati drojdia si faina - faina se adauga treptat pentru a nu forma cocoloase - din toate acestea va rezulta un aluat pufos.

Aluatul trebuie framantat aproximativ 5 minute, dupa care se lasa la crescut 1 ora - 1 ora si jumatate, pana se dubleaza in marime. 

Dupa acest interval de timp aluatul se intinde cu sucitorul rezultand o grosime de aproximativ 1 cm (presarand dupa nevoie putina faina sa nu se prinda), se taie forme rotunde cu ajutorul unui pahar si se lasa din nou la crescut pentru 30 de minute sau pana se dubleaza in marime.

Intre timp uleiul trebuie sa ajunga la o temperatura de 176 grade C, iar dupa ce aluatul a crescut se scalda in uleiul incins cate 2 minute pe fiecare parte sau pana cand prinde o frumoasa culoare maro.  (Important: chiar si dupa ce uleiul la ajuns la temperatura dorita, lasati-l in continuare pe flacara)

Dupa ce s-au racit este timpul pentru umplutura. Puteţi utiliza un sac de patiserie şi vârful pentru a gauri gogoasa, sau dacă nu aveti, doar taiati pur si simplu o fantă mica cu un cutit, si impingeti inauntru o lingura de gem. A mai ramas doar sa curarti marginile de gem si sa le presarati cu zahar pudra.

Va dorim Pofta Buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Ultimile 3 comentarii:Toate comentariile
carmenDa Anca M, este corect un litru, fiindca este o "baie" de ulei in care coci gogosile, la friteoza cat ulei pui daca le faci acolo?
Mihaela S.foarte bune! acum le fac pentru a doua oara!
Anca MUn litru de ulei??? Nu cumva este o eroare??

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.