Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Sufleu de lamaie

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Sufleu de lamaie

Evaluat de cititori:(4 voturi)
Incalziti cuptorul la 375C, ungeti 8 forme de sufleu (ca cele din fotografie) cu unt apoi presararti zahar. Amestecati impreuna ceasca de zahar, faina, coaja de lamaie si galbenusurile de ou, apoi se adauga laptele si se amesteca din nou pana la omogenizare.                                                                                                                                                                                                                                                                          

Servire: 8 portii

Ingrediente:

  • 2 linguri unt nesarat, plus extra pentru ungerea formelor
  • ceasca de zahar, plus extra pentru forme
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri coaja rasa de lamaie
  • 8 oua, separate, plus ou 1 albus
  • 1 ceasca de lapte
  • ceasca suc de lamaie proaspat stors
  • zahar pudra pentru ornat

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 375C, ungeti 8 forme de sufleu (ca cele din fotografie) cu unt apoi presararti zahar. Amestecati impreuna ceasca de zahar, faina, coaja de lamaie si galbenusurile de ou, apoi se adauga laptele si se amesteca din nou pana la omogenizare. Se aseaza tigaia la foc mediu, amestecand des, pana se ingroasa, aproximativ 12 minute. Se toarna amestecul printr-o sita fina intr-un castron mare, dupa care se incorporeaza untul si sucul de lamaie.

Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga restul de zahar; se bate pana formeaza varfuri. Adauga 1/3 din albusuri in amestecul de lamaie; se amesteca usor pana la omogenizare, apoi se incorporeaza si restul de albusuri. Aluatul rezultat se divide in formele unse si se coace pana cand prinde o frumoasa culoare maro-aurie, aproximativ 18 minute. Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc..

Va dorim Pofta Buna!

Torturi cu fructe
Tort cu frisca si cirese
Tort Padurea Neagra
Tort fraged cu lime
Tort cu portocale si crema de branza
Tort cu zmeura
Tort Colibri
Tort cu gem de cirese si glazura
Tort cu pere
Tort cu lamaie
Tort cu lamaie si ghimbir
Tort de capsuni la rece
Tort cu fructe si nuci
Tort de Ziua Indragostitilor
Tort cu ciocolata si banane
Tort cu zmeura pentru petreceri
Tort cu spuma de zmeura
Tort Genoise cu fructe de padure
Tort cu capsuni si nuca de cocos



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

Sufleu de lamaie

Sufleu de lamaie

Servire: 8 portii

Ingrediente:

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 375C, ungeti 8 forme de sufleu (ca cele din fotografie) cu unt apoi presararti zahar. Amestecati impreuna ceasca de zahar, faina, coaja de lamaie si galbenusurile de ou, apoi se adauga laptele si se amesteca din nou pana la omogenizare. Se aseaza tigaia la foc mediu, amestecand des, pana se ingroasa, aproximativ 12 minute. Se toarna amestecul printr-o sita fina intr-un castron mare, dupa care se incorporeaza untul si sucul de lamaie.

Albusurile se bat spuma, dupa care se adauga restul de zahar; se bate pana formeaza varfuri. Adauga 1/3 din albusuri in amestecul de lamaie; se amesteca usor pana la omogenizare, apoi se incorporeaza si restul de albusuri. Aluatul rezultat se divide in formele unse si se coace pana cand prinde o frumoasa culoare maro-aurie, aproximativ 18 minute. Se pudreaza cu zahar pudra si se servesc..

Va dorim Pofta Buna!

Torturi cu fructe
Tort cu frisca si cirese
Tort Padurea Neagra
Tort fraged cu lime
Tort cu portocale si crema de branza
Tort cu zmeura
Tort Colibri
Tort cu gem de cirese si glazura
Tort cu pere
Tort cu lamaie
Tort cu lamaie si ghimbir
Tort de capsuni la rece
Tort cu fructe si nuci
Tort de Ziua Indragostitilor
Tort cu ciocolata si banane
Tort cu zmeura pentru petreceri
Tort cu spuma de zmeura
Tort Genoise cu fructe de padure
Tort cu capsuni si nuca de cocos