Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cu zmeura

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort cu ciocolata si zmeura

Evaluat de cititori:(17 voturi)
Desi aceasta reteta contine smantana, nu necesita cantitatea de  unt folosita in toate torturile comerciale si faina alba rafinata. Va dorim Pofta Buna!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Timp de preparare: 20min
Timp de coacere: 25-30min

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 170 grame zahar tos nerafinat
  • 100 grame ciocolata (cu 70% cacao), rupta in bucati mici
  • o cana de migdale
  • 150 ml smantana
  • 225-280 grame zmeura
  • 2 tavi rotunde cu diamentrul de 15 cm, usor unse cu grasime si aseazata o foaie de pergament

Mod de preparare:

Se aseaza ouale si zaharul intr-un castron rezistent la caldura, iar acesta peste o tigaie cu apa care fierbe la foc mic (aveti grija ca apa sa nu atinga castronul); compozitia se amesteca timp de 5-8 minute cu un mixer, pana devine o crema groasa, apoi luati castronul de pe aburi si continuati sa amestecati inca 3-5 minute, sau pana se raceste putin.

La fel ca si compozitia de oua, se topeste si ciocolata, iar apoi se lasa la racit.
Treptat se adauga ciocolata racita si migdalele in amestecul de oua, apoi se imparte crema rezultata in cele 2 tavi deja pregatite si se lasa in cuptorul incins la 175 grade C (350 grade F) timp de 25-30 minute. Cand foile de tort sunt coapte se vor lasa la racit 10 minute in aceeasi tava, iar apoi scoase cu grija pentru a se raci complet.

Intre timp, se amesteca bine smantana cu un mixer, pana devine frisca. Jumatate din ea se intinde pe prima foaie de tort pe un start egal, deasupra se aseaza un start de zmeura, apoi asezati a doua foaie, un strat de crema si la final zmeura. Se pastreaza la frigider pana va fi consumat. Foile de tort pot fi pastrate cel mult 2 zile la frigider.

 Va dorim Pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.