Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cappuccino

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort cappuccino

Evaluat de cititori:(37 voturi)
Un tort delicios care va duce usor cu gandul spre ravnitul Tiramisu. Este usor de preparat si cu siguranta merita.Va dorim Pofta Buna!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Servire: 12 portii

Timp de preparare: 15min
Timp de gatire: 30min

Ingrediente:

  • 250g unt moale
  • 250g zahar brun plus 2-3 lingurite
  • 300g faina cu agent de crestere
  • 4 oua, batute
  • 50g nuci, putin prajite si taiate marunt
  • 200ml cafea tare (proaspata sau instant), racita

Pentru glazura:

  • 500g mascarpone
  • 2 linguri zahar brun
  • cacao pentru decor

Preparare:

Incalzeste cuptorul la 180C. Unge doua tavi rotunde pentru tort cu putin unt si aseaza pe fundul fiecareia hartie de pergament. Amesteca bine zaharul si untul pana devine o crema, adauga faina, ouale si mixeaza pana la omogenizare. Spre final se toarna nucile si jumatate din cafea. Compozitia rezultata se imparte in cele 2 tavi si se lasa in cuptorul deja incins 25-30 minute. Dupa ce s-au copt, lasa-le 5 minute in tavi dupa care le poti scoate sa se raceasca.

Intre timp indulceste cafeaua ramasa cu cele 2-3 linguri de extra de zahar brun si stropeste 4 linguri peste blaturi.

In timp ce blaturile se racesc, este timpul sa prepari glazura/umplutura. Amesteca bine mascarpone, cafeaua ramasa si zaharul pana la omogenizare. Foloseste jumatate din cantitate pentru a unge primul blat si cealalta jumatate pentru cel de-al doilea. Pentru decor, presara putina pudra de cacao peste tort.

Informatii nutritionale pe portie:

Calorii................ 559
Grasime..............39g
Proteine............. 5g
Carbohidrati....... 48g
Fibre.................. 1g
Grasimi saturate.. 23mg
Zahar................. 29mg
Sare................... 0.72mg

Va dorim Pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.