Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort Kiev (Kievskaia)

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (3)

Tort Kiev (Kievskaia)

Evaluat de cititori:(45 voturi)
Un tort delicios cu o crema senzationala! Merita incercat. Va dorim Pofta Buna!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Ingrediente blat:

  • 1 cana de faina
  • 2 cani de zahar
  • 12 albusuri
  • 500 g de alune tocate sau migdale, nuci

Ingrediente crema:

  • 6 oua
  • 1 cana de zahar
  • 2 cani de lapte
  • 3 lingurite de gelatina
  • 250 g de unt
  • 3-4 linguri de cacao

Decor:

  • alune intregi, ciocolata rasa, migdale felii

Mod de preparare:

Alunele se prajesc intr-o tigaie.
Albusurile se bat spuma, se adauga zaharul in ploaie. Cu atentie se amesteca alunele prajite si faina cernuta in albus.
Se pune intr-o forma rotunda de 26 cm si se da imediat la cuptor la 170°C, 1 1/2 ore, pana se rumeneste bine si se face auriu.

Preparare crema:

Laptele se pune la fiert, cu atentie, se ia de pe foc si se lasa 5 min.la racit.
Galbenusurile se bat cu zaharul, pana devin albe.
Laptele cald se adauga incetul cu incetul si se pune pe foc, dar nu are voie sa fiarba, pana se face un aluat gros (se amesteca cu lingura de lemn)!
Se ia de pe plita. Se adauga gelatina.

Se freaca untul, se adauga treptat compozitia de lapte si se pune cacao dupa gust.
Blatul se taie orizontal o data sau de 2 ori, se pune la racit si se unge cu crema de jur imprejur.
Se pastreaza un pic de crema pentru decor.

Se tine in frigider 2-3 ore apoi se orneaza dupa gust. Se serveste rece.

Va dorim Pofta Buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Ultimile 3 comentarii:Toate comentariile
Madalina1 1/2 inseamna 1 ora si jumatate.
florio jumatate de ora scrie acolo
ěn cuptor trebue sa stee o ora sau doua?????????'' mersi

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.