Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cu gem de cirese si glazura

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort cu gem de cirese si glazura

Evaluat de cititori:(15 voturi)
Un tort simplu, delicios si rapid. Daca ati ramas fara idei, si nu aveti prea multe ingrediente in casa, acest tort este solutia! Cititi mai departe ....                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Timp de preparare: 15 minute
Timp de gatire: 30 minute

Servire: 8 portii

Ingrediente pentru tort:

  • 200g unt moale, plus ceva extra
  • 200g zahar pudra
  • 100g migdale
  • 100g faina cu agent de crestere
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1/2 lingurita extract de migdale sau esenta
  • 4 oua

Ingrediente pentru umplutua:

  • 1/2 de borcan de 350g dulceata de cirese sau cirese in sos
  • 175g zahar pudra
  • 5-6 linguri apa sau zeama de lamaie
  • 1 lingura migdale feliate prajite putin

Preparare:

Incalziti cuptorul la 180 grade C. Ungeti cu untul extra doua tavi rotunde de 20cm si asezati peste acesta hartie de pergament.

Folosind paletele electrice (mixerul), bateti bine toate ingredientele tortului pana se omogenizeaza, mai adaugati un varf de praf de sare, apoi impartiti compozitia in cele doua tavi. Coaceti timp de 30 minute sau pana prinde o culoare aurie. Nu deschideti cuptorul in primele 25 minute!

Cand sunt gata, se lasa la racit cateva minute, apoi scoateti foile din tavi si le lasati la racit complet pe un gratar de sarma.

Dupa ce s-au racit, puneti primul blat pe o farfurie, intindeti gemul si asezati al doilea blat.

Dati zaharul pudra printr-o sita, adaugati apa sau zeama de lamaie, apoi amestecati pana obtineti o pasta omogena si groasa.

Repartizati in mod egal peste tort glazura obtinuta si lasati sa se scurga pe laterale (ca si in fotografia noastra).

Presarati migdalele si serviti imediat dupa racire.

Va dorim Pofta Buna!

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.