Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cu ricotta si ciocolata alba

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort cu ricotta si ciocolata alba

Evaluat de cititori:(19 voturi)
Acest tort cu ricotta si ciocolata alba este modul perfect pentru a termina o minunata dupa-amiaza de duminica si a va lasa invitatii placut surprinsi de un gust incredibil.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Ingrediente pentru baza:

  • 50g unt topit
  • 150g biscuiti digestivi
  • 50g biscuiti amaretti
  • putin ulei de floarea soarelui (pentru uns)

Ingrediente pentru umplutura:

  • 200g ciocolata alba maruntita
  • 5 foi de gelatina
  • 6 linguri de lapte
  • 500g ricotta
  • 300ml smantana grasa
  • 50g zahar
  • 2 oua, separate

Pentru decor:

  • ciocolata alba (data pe razatoarea mare)
  • seminte de rodie
  • zahar pudra

Preparare:

Incalziti cuptorul la 180 grade C si topiti untul intr-o tigaie sau in cuptorul cu microunde. Zdrobiti fin biscuitii, iar apoi amestecati-i cu untul topit, dupa care asezati compozitia intr-o tava rotunda de 20 cm apasand ferm. Se lasa in cuptorul incins timp de 6 minute, iar dupa ce sa racit se ung marginile tavii cu ulei si se aseaza hartie de pergament imprejur.

Inmuiati gelatina in apa (urmarind instructiunile de pe pachet) in timp ce preparati umplutura: puneti ciocolata intr-un castron asezat peste o tigaie cu apa fierbinte, adaugati laptele, amestecati usor pana se topeste dupa care turnati gelatina.

Separat, amestecati ricotta, smantana, zaharul si galbenusurilr de oua. Intr-un alt castron albusurile trebuie batute spuma.
Acum, amestecati bine compozitia de ciocolata cu ricotta, apoi usor incorporati albusurile batute. Se toarna cu atentie peste biscuitii raciti si se lasa peste noapte la rece.

Pentru a decora, imprastiati cu generozitate ciocolata rasa peste tort, cateva seminte de rodie si zahar pudra, daca doriti.

Informatii nutritionale:

Calorii...................484,
Proteine................15g
Carbohidrati.........47g
Lipide....................28g
Grasimi saturate...15g
Fibre......................1g
Zahar.....................33g
Sare........................0.79g

Va dorim Pofta Buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.