Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Capsuni cu bezea

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Capsuni cu bezea

Evaluat de cititori:(17 voturi)
Decorate cu petale de trandafir roz pal, reteta urmatoare se transforma intr-un desert prea frumos pentru a fi mancat. Pentru o atmosfera romantica, capsunile cu bezea sunt alegerea perfecta !                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Servire: 6 portii

Ingrediente pentru bezele:

  • 3 albusuri
  • putina crema de tartar
  • 175g zahar pudra

Pentru servire:

  • 300ml smantana
  • 425g capsuni taiate de-a lungul
  • 1 lingurita zahar
  • petale de trandafir 

Mod de preparare:

Setati cuptorul electric la 80 grade C sau cel cu gaz la 100 grade C .

Puneti albusurile intr-un vas curat impreuna cu crema de tartar si bateti amestecul cu mixerul electric, pâna când se intareste si formeaza vârfuri moi.

Adaugati treptat zaharul pudra, si amestecati pâna cand se formeaza in bezea falduri ferme lucioase si este suficient de rigida pentru a ramâne în bol în cazul în care este întoarsa cu susul în jos.

Imbracati doua tavi de copt cu hartie de pergament si asezati imediat compozitia de bezea in 6 forme rotunde de 8.5cm, 6 forme mai mici de 5cm si 6 coifulete mai mici (asemanatoare unor palarii, le puteti da forma cu ajutorul unei linguri –vedeti forma bezelelor in fotografia articolului) . Coaceti bezele mici timp de 1 ora si cele mari 1 ora si 10 minute. La final lasati-le pe o tavita de sârma sa se raceasca.

Apoi, bateti smantana bine pana se intareste (se transforma in frisca) si faceti un piure din 210g capsuni cu zahar. Turnati cate putin sos de capsuni peste bezelele cu forma de 5 cm. Acum, peste bezelele cele mai mari asezati jumatatile de capsuni, un start de frisca, urmatorul strat de bezele cu sosul de capsuni, inca putina frisca iar in varf micutele coifulete.

Imprastiati petale de trandafir peste fiecare si serviti-le imediat cu piureul de capsuni ramas.

Va dorim pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.