Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cu portocale si crema de branza

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort cu portocale si crema de branza

Evaluat de cititori:(19 voturi)
Ideal este ca acest tort sa fie inceput cu o zi in avans; insa efortul si rabdarea dumneavoastra vor fi rasplatite din plin.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Ingrediente tort:

  • 115g unt
  • 115g margarina
  • 240g zahar
  • 5 oua mari, separate
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 240g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 ceasca lapte batut
  • 80g nuca de cocos rasa
  •  budinca de portocale (reteta mai jos)
  • 3 cesti crema de branza cu nuci (reteta mai joc)
  • 40g nuca de cocos rasa
  • jumatati de nuca glasate (optional)

Ingrediente  budinca de portocale:

  • 120g zahar
  • ¼ ceasca amidon de porumb
  • 470ml suc proaspat de portocale
  • 3 oua mari batute putin
  • 55g unt
  • 1 lingura coaja de portocala rasa

Preparare:

Combinati zaharul si amidonul de porumb īntr-o cratita de 3 litri; treptat turnati sucul de portocale si amestecati cu  telul, adaugati incet ouale batute si lasati sa fiarba la foc mediu 5-6 minute, amestecand īn mod constant pāna cānd ajunge de consistenta unei budinci. Luati cratica de pe foc si adaugati coaja rasa de portocala si untul. Se lasa acoperita, la rece, timp de 8 ore.

Ingrediente crema de branza cu nuci:

  • 225g crema de branza (mascarpone, ricotta sau mon chou)
  • 115g unt
  • 450g zahar pudra
  • 1 lingura extract de vanilie
  • 1 ceasca nuci maruntite si calite putin

Preparare:

Amestecati cu un mixer crema de branza, untul si vanilia pana devine o crema. Adaugati apoi treptat zaharul pudra iar la final nucile.

Ingrediente nuci glasate:

  • 2 cesti de nuci
  • 1/3 de ceasca sirop de porumb sau miere

Preparare:

Amestecati bine nucile cu siropul de porumb sau mierea, asezatile pe o tava cu foaie de pergament, iar apoi in cuptorul incins la 175 grade C pentru 12 minute, amestecand folosind o spatula, dupa care se mai lasa inca 8 minute. Se folosesc racite.

Preparare tort:

Amestecati cu un mixer electric untul si margarina pāna ajunge la o consistenta pufoasa, adaugati treptat zaharul, galbenusurile de ou cate unul pe rand si vanilia. Combinati faina cu praful de copt, iar apoi incorporati-le cu amestecul de zahar, alternativ cu laptele batut. Dupa ce toate acestea s-au incorporat bine, adaugati 80g din nuca de cocos.

Bateti albusurile de ou spuma si adaugati-le in aluatul cu nuca de cocos. Acesta la randul sau se imparte in mod egal in 3 tavi unse si tapetate cu foaie de pergament si se lasa in cuptoul incins la 175 °C timp de 25 minute. Se lasa apoi la racit 10 minute, se scot din tavi foile de tort si se lasa la racit complet.

Intindeti bine ¾ de ceasca  budinca de portocale īntre foile de tort, inclusiv peste ultima foaie. Recomandat este sa lasati acum tortul la racit timp de 8 ore, astfel  budinca nu va fi la fel de moale. Acum intindeti cu grija 3 cesti de crema de branza cu nuci pe lateralele tortului. Iar acum, la final, presarati restul de nuca de cocos peste tort iar nucile asezatile pe margini, la fel ca si in fotografie sau dupa propria dorinta.

Va dorim pofta buna! 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.