Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Supa verde cu iaurt grecesc

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (1)

Supa verde cu iaurt grecesc

Evaluat de cititori:(18 voturi)
O reteta de supa foarte foarte verde dar si foarte delicioasa. Iar daca vreti sa inlocuiti o leguma sau sa adaugati ceva in plus, nimic nu va opeste. Fiti un bucatar cu imaginatie si veti servi invitatilor cea mai delicioasa supa.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Servire: 4 portii 

Ingrediente:

  • 200g broccoli
  • 100g pastai verzi
  • 3 ceapa verde
  • 2 galbenusuri
  • 1 lingura faina
  • 450g iaurt grecesc
  • 800ml bulion de legume (sau de pui)
  • sare si piper
  • 300g mazare
  • 1 lingurita tarahon taiat fin
  • 4 lingura patrunjel taiat marunt
  • 50g alune (optional)
  • seminte de rosii (optional)
  • putin iaurt gros

Pregatire:

Taiati broccoli in buchetele mici, pastaile de codite si ceapa marunt. Bateti bine albusurile cu faina, apoi adaugati pe rand iaurtul grecesc si amestecati pana se omogenizeaza.

Aduceti bulionul la fierbere, condimentati-l dupa gust, adaugati amestecul de broccoli si lasati la fiert 3 minute, apoi alaturati-le pastaile, mazarea si ceapa pentru inca 3-4 minute sau pana cand legumele se inmoaie.

Combinati putina zeama de supa cu putin iaurt, apoi turnati totul inapoi in supa si lasati sa dea un clocot dupa care adaugati tarhonul si patrunjelul.

Dupa ce ati luat supa de pe foc, turnati-o intr-un blender si amestecati pana se transforma intr-un piure. Gustati si condimentati dupa gust cu sare si piper.

Pentru servire puteti presarati cateva alune, semintele de rodii si putin iaurt.

Sfat: Aceasta combinatie de legume este doar un ghid, insa puteti sa adaugati legumele preferate de dumneavoastra.

Va dorim pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Ultimile 1 comentarii:Toate comentariile
sofia

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.