Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> New York cheesecake

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

New York cheesecake

Evaluat de cititori:(72 voturi)
Un desert clasic, care servit cu inghetata sau frisca va deveni preferatul tuturor ! Iata cum puteti prepara acest minunat cheesecake pas cu pas.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Ingrediente:

  • 50g unt (plus putin extra pentru unsa tava)
  • 3 sferturi de pachet de biscuiti digestivi
  • 600g crema de branza (mon chou, ricotta sau mascarpone)
  • 2 linguri faina
  • 175g  zahar tos
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 2 oua plus 1 albus
  • 150ml smantana (smantana de frisca)
  • 300g zmeura (capsuni)

Preparare:

Pasul 1: Se unge o tava rotunda de 20cm cu unt topit si se acopera fundul cu hartie de pergament

Pasul 2: Sfaramati cu ajutorul unui sucitor sau intr-un procesor de alimente trei sferturi de pachet de biscuiti digestivi. Adaugati 50g unt topit, amestectai bine si asezati compozitia in tava pregatita (apasat bine amestecul de biscuiti – ca grosime nu ar trebui sa depaseasca jumatate de cm)

Pasul 3: Amestecati bine intr-un castron 600g crema de branza (mon chou, ricotta sau mascarpone) cu 2 linguri de faina, 175g  zahar tos, 1 lingurita esenta de vanilie, 2 oua, 1 albus si 150ml smantana (smantana de frisca).

Pasul 4: Adaugati in compozitia precedenta 150g zmeura (capsuni). Pastrati insa alte 150g fructe pentru sos.

Pasul 5: Folosind o spatula, amestecati usor compozitia de cheesecake, cu grija sa nu striviti zmeura

Pasul 6: Turnati amestecul peste bodemul de biscuiti deja pregatiti si lasati tava in cuptorul incalzit la 180C timp de 40 de minute.
 
Pasul 7: Serviti cheesecake-ul la temperatura camerei cu un sos de zmeura sau capsuni (sosul consta doar din strivirea fructelor), inghetata sau frisca.


Va dorim pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.