Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Fursecuri crocante

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Fursecuri crocante

Evaluat de cititori:(1 voturi)

Retete dulce de leche: Pune o conserva sau doua de lapte condensat (deci o conserva nedesfacuta, doar cu eticheta scoasa) intr-o cratita si acopera cu apa.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Fursecuri crocante

Ingrediente:

  • 1/2 ceasca unt
  • 2 cesti zahar brut
  • 1/2 ceasca cacao
  • 1/2 ceasca lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita esenta vanilie
  • 2 1/2 cesti fulgi de ovaz
  • 1 1/2 ceasca fulgi de nuca de cocos
  • 1/2 - 3/4 ceasca dulce de leche (reteta mai jos)
  • 24 nuci pecan (jumatati)
  • 1/4 ceasca ciocolata tocata sau fulgi de ciocolata
  • 1 lingura lapte

Mod de preparare:

Reteta dulce de leche: Pune o conserva sau doua de lapte condensat (deci o conserva nedesfacuta, doar cu eticheta scoasa) intr-o cratita si acopera cu apa. Se fierbe 3 ore, avand grija sa fie bine acoperite cu apa conservele (mereu). Inaite de folosire se lasa la racit complet.

Reteta fursecuri: pregateste 2 tavi cu hartie de copt. Intr-o cratita mare combina zaharul cu untul, cacaoa, laptele, sarea si vanilia. Se fierbe 1 minut amestecand mereu, apoi incorporeaza ovazul si cocosul. Folosind o lingura se formeaza fursecurile pe tava deja pregatita. Se lasa la rece pana se intaresc.
Cand sunt intarite se adauga pe fiecare cate putin dulce de leche, o jumatate de nuca pecan si de abia la final se stropeste cu ciocolata topita la aburi. Se lasa din nou la rece pana se intareste, apoi se pot servi
. 

 

Va dorim pofta buna!

Interesant de citit:
Negresa cu crema de branza

Se incalzeste cuptorul la 170ーC si se unge o tava patrata de 20cm cu unt si apoi tapetata cu hartie de copt. ... citeste

Inghetata cu migdale prajite

Se presara gelatina peste apa intr-un castron mic, se lasa sa stea, amestecand o data sau de doua ori, in timp ce faci baza de inghetata. ... citeste

Sorbet intens de lamaie

Se amesteca sucul de lamaie, coaja rasa, apa, zaharul si vodka intr-un pahar mare sau castron ceramic. Se amesteca pana cand zaharul se dizolva complet. ... citeste



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.