Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort Padurea Neagra

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (3)

Tort Padurea Neagra

Evaluat de cititori:(69 voturi)
Padurea Neagra a suferit un val de popularitate in randul furnizorilor de catering. Din acest motiv, merita sa ne amintim incomparabilul sau gust. Aceasta este o reteta light si nu contine faina.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Servire: 6-8 portii

Ingrediente:

  • 6 oua mari
  • 150 g zahar pudra
  • 50 g cacao (data prin sita)

Pentru umplutura:

  • 275 ml smantana
  • 1 lingura zahar pudra
  • 450 g cirese Morello (la cutie sau borcan)
  • 1-2 linguri Kirsch sau rom
  • 50 g ciocolata simpla

Veti mai avea nevoie de:
-2 tavi rotunde (20 cm) unse cu ulei de arahide, iar marginile tapetate cu hartie de pergament (de asemenea unse cu ulei)

Preparare:

Incalziti cumptorul la 180 garde C, iar dupa ce ati separat ouale, bateti bine galbenusurile cu zaharul pudra pana se ingroasa putin. Apoi adaugati treptat cacaoa.

In continuare, bateti albusurile pana se intaresc, dar nu foarte tare; amestecati-le cu o lingura de metal in compozitia de galbenusuri, insa cu grija si miscari circulare fara a  pierde aerul din albusuri.

Impartiti amestecul rezultat intre cele doua tavi unse si lasati-le in cuptorul incins timp de 10-15 minute (nu va speriati daca dupa ce le veti scoate din cuptor se vor micsora-este normal). Cat sunt inca calde, scoateti foaia de pergament si lasati blaturile sa se raceasca usor.

Intre timp, bateti bine smantana cu zaharul pudra pana se ingroasa putin. Goliti conserva (borcanul) de cirese intr-o sita, amestecati sucul obtinut cu cele 2 linguri de Kirsk (sau rom) si pulverizati-l pe blaturile racite. Apoi cu ajutorul unui cutit paleta egalizati o treime din smantana batuta doar pe un singur blat. 

Opriti aproximativ 12 cirese intregi pentru decorarea tortului, iar restul taiati-le in jumatati, scoteti-le samburii (daca au) si aranjati-le pe blatul cu smantana.

In sfarsit, asezati cu grija deasupra cireselor al doilea blat, intindeti bine smantana ramasa, aranjati ciresele intregi si razuiti ciocolata peste tort.

Va dorim pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Ultimile 3 comentarii:Toate comentariile
ionelaeste delicios!
ioana danutciresele morello (MORELLO CHERRIES) sunt visine!!! nu ati tradus bine. ORICUM RETETA E INTERESANTA SI MERITA INCERCATA
oanaam facut si eu,foarte gustos

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.