Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tarta de toamna, cu prune

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tarta de toamna, cu prune

Evaluat de cititori:(1 voturi)

E toamna! Au aparut prunele! Oooo si ce desert bun se poate face! Iata o tarat spectaculos de gustoasa:

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Tarta de toamna, cu prune

Ingrediente tarta:

  • 250 g făină
  • 150 g unt
  • un ou
  • 60 g zahăr
  • sare
  • esenţă de vanilie

Ingrediente umplutura:

  • 4 ouă
  • 30g zahăr
  • 30g miere
  • 250 g lapte
  • 3 linguri de amidon
  • esenţă de migdale si vanilie
  • 500 g prune (cu aproximatie)

Mod de preparare:

Amestecă bine ingredientele pentru aluat (untul sa fie la temepratura camerei), apoi lasa-l la rece 30 de minute.
Intre timp, amesteca pentru umplutura ouale cu zaharul si mierea, incorporeaza amidonul de porumb, iar la final laptele si esenta.
Scate aluatul de la rece si intinde-l intr-o forma de tarta. Inteapa-l bine cu furculita si intinde prunele taiate in sferturi. Peste ele, toarna compozitia de lapte.
Pune tava in cuptorul incins la 180C pana ce se rumeneste frumos deasupra. Se lasa la racit complet inainte de servire. 

autor: bucatar supereva.ro - Toate drepturile rezervate (c) 2016

Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Tort Mocha in 12 straturi

Rapid si usor nu este, insa acest tort imbibat in espresso, bezea cu alune, souffle de ciocolata, sirop si crema cu Mocha, va vor face invitatii sa creada ca se afla intr-o eleganta cafenea… ... citeste

Cupcakes cu capsuni

 Incalzeste cuptorul la 175 grade. Amesteca faina, sarea si bicarbonatul/praful de copt. Intr-un alt vas, amesteca zaharul cu untul si zaharul vanilat/esenta de vanilie. Bate-le cu mixerul pana… ... citeste

Mini-gogosi cu gem

Prajieste gogosile in uleiul incins timp de 2 minute, pana cand se umfla si devin aurii, intorcandu-le o data la jumatatea timpului. Scoate gogosile din ulei, folosind o lingura cu fante, si… ... citeste

 

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.