Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort bezea cu crema de ness si cocos

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (2)

Tort bezea cu crema de ness si cocos

Evaluat de cititori:(76 voturi)
Un tort de bezea cu crema de ness si cocos. Hm... absolut delicios.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

 timp de preparare: 120 de minute 

Ingrediente:

Blat:
- 8 albuse;
- 500 gr. zahar;
- 1 lingura zeama lamaie/otet.
Crema ness:
- 8 galbenuse;
- 8 linguri zahar;
- 100 gr. margarina;
- 2 linguri/plicuri ness, desfacute cu putina apa.
Crema cocos:
- 250 gr. zahar;
- 50 ml. apa;
- 100 gr. margarina;
- 100 gr. lapte praf;
- 50 gr. cocos ras.

Mod de preparare: 

Blat: albusele se bat tare, se adauga treptat zaharul si lingura de zeama de lamaie/otet.
Se imparte compozitia in 3, se unge dosul tavii cu putin ulei, se pune hartia de copt si se intinde prima parte din spuma de ou. Se da la foc potrivit cca. 20 minute, cand se scoate din cuptor, se rastoarna pe masa si se curata hartia de copt, cat e foaia calda, apoi se taie foaia in doua, pe lungime. Se procedeaza la fel cu celelalte doua.

Crema ness: galbenusele cu zaharul se fierb pe bain-marin pana se ingroasa, se adauga nessul desfacut cu apa si se mai fierbe putin pana se ingroasa bine. Dupa ce s-a racit, se adauga.

Crema cocos: se pune zaharul cu apa la fiert, pana se topeste zaharul si se leaga un sirop, se adauga cu grija laptele praf, sa nu se faca cocoloase, se adauga cocosul, iar dupa ce s-a racit, se pune margarina.
Se umplu foile, alternand cremele. Ultima tip de crema care ramane, se foloseste la imbracat tortul, se orneaza cu cocos si/sau ness, in functie de preferinte. Se da la frigider pentru 2-3 ore.



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Ultimile 2 comentarii:Toate comentariile
zzzzzcorect e "albusuri", nu "albuse"
ninaNimic n-am inteles! pacat de tort ca pare bunm dar n-am priceput o iota din procedura!!!

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Balanta
Citeste aici
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Fecioara
Citeste aici
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Leu
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Horoscop 2017 - Taur
Horoscop 2017 - Berbec
Meniu special de Craciun-2016
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | despredragoste.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.