Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Friptura de vita cu salote si sos de vin

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Friptura de vita cu salote si sos de vin

Evaluat de cititori:(11 voturi)
Energie = 395 kCal, Proteine = 39 g, Grasimi = 20 g, Carbolhidrati = 15 g (per portie de persoana)                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 timp de preparare: 20 minute

Ingrediente:

  • 350 ml vin rosu
  • 350 ml suc de carne (obtinut anterior prin fierberea carnii de vita)
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 50 g unt
  • 250 g salote (sau ceapa alba mica), curatate si taiate in jumatate
  • 3 cm de radacina de ghimbir
  • 4 bucati de muschi de vita fragede
  • 2 frunze de cimbru
  • 1 lingurita de cardamom macinat

Pregatiri anterioare

Puneti intr-o tigaie - pe foc - vinul rosu si sucul de carne pana fierbe si scade pana la o treime.
In alta tigaie pe foc, topiti untul si adaugati salotele, punand apoi capacul, si lasand la foc mic aproximativ 15-20 de minute, intorcandu-le din cand in cand, ca sa nu se arda.
Adaugati sare si piper. Apoi scoateti salotele din acea tigaie. Taiati ghimbirul in felii subtiri.

Pregatirea finala
Incalziti cuptorul la 100 grade.
Intr-o tigaie, puneti untul la inchis si apoi frigeti bucatile de vita - 3 minute doar, intorcand pe cealalta parte la 1.5 minute.
Asezati apoi bucatile de carne in tava cuptorului, pe hartia de cuptur si mai lasati la rumenit vreme de 8-10 minute, pana carnea devine roz.
In tigaia unde a fost prajit initial carnea, puneti ghimbirul, cimbrul maruntit si cardamonul si lasati sa se prajeasca in acel sos pentru 1-2 minute. Apoi adaugati sosul initial de vin rosu si suc de carne si mai lasati pe foc mare inca 3 minute.
Asezati apoi bucatile de friptura de vita pe cate o farfurie, adaugati salotele si stropiti cu cimbru si piper, adaugand roial, sucul de vin.
Puteti servi cu rizotto sau un puree de carotofi cu unt. Se serveste un vin rosu.



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.