Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort Snickers

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tort Snickers

Evaluat de cititori:(3 voturi)

Pentru a face budinca: combina amidonul de porumb, zaharul, sarea si laptele intr-un blender si pulseaza pana la omogenizare. Alternativ, combina toate ingredientele intr-un castron si amesteca energic. Transfera amestecul intr-un castron pe baie de aburi si amesteca aproximativ 20-25 de minute, ocazional.

                                                                                                                                                                           

Tort Snickers

Pentru o tava de 8 × 8 sau doua de chec 4 × 8

Ingrediente:

  • biscuiti graham intregi

Budinca:

  • 2/3 ceasca amidon de porumb
  • 1 ceasca de zahar granulat
  • un varf de sare
  • 6 cesti de lapte
  • 1 lingura extract de vanilie pur
  • 3/4 ceasca ciocolata neagra, tocata
  • 3/4 ceasca unt de arahide cremos

Sos de caramel:

  • 1 ceasca de zahar
  • 6 linguri de apa
  • 4 linguri de unt
  • ¼ ceasca smantana

Sos Ganache:

  • 2/3 ceasca ciocolata neagra
  • 1 lingura smantana
  • 4 linguri de zahar pudra, cernut
  • 4-5 linguri de apa, calda
  • 12-14 mini Snickers, tocat

Pentru a face budinca: combina amidonul de porumb, zaharul, sarea si laptele intr-un blender si pulseaza pana la omogenizare. Alternativ, combina toate ingredientele intr-un castron si amesteca energic. Transfera amestecul intr-un castron pe baie de aburi si amesteca aproximativ 20-25 de minute, ocazional. Budinca este gata atunci cand este suficient de groasa pentru a acoperi partea din spate a unei linguri. Adauga vanilia. Imparte in jumatate amestecul: adauga ciocolata in prima jumatate, si amesteca pana la omogenizare; dauga untul de arahide in cealalta jumatate si amesteca bine.

Pentru a face sosul de caramel: Pune zaharul si apa intr-o cratita la foc mic-mediu si amesteca pana se dizolva zaharul. Dupa ce zaharul s-a dizolvat, creste caldura la mare. Din acest moment nu se mai agita amestecul direct, ci doar utilizand manerul cratitei. Amestecul va incepe sa faca bule dupa un minut sau cam asa ceva. Dupa ce amestecul incepe sa se transforme intr-o nuanta aurie, adauga untul si smantana. Amestecul va face multe bule. Amesteca pentru a combina totul apoi opreste focul si lasa la racit.

Pentru a face sosul ganache: pune ciocolata si smantana intr-un bol pe o cratita cu apa ce fierbe (pe aburi). Se lasa timp de 2-3 minute ca ciocolata sa se topeasca, apoi se amesteca incet. Adauga zaharul pudra si amesteca bine. Se adauga apa cate 1 lingura pe rand, amestecand dupa fiecare. Se lasa deoparte.

Pentru asamblare: Imbraca tava cu folie de plastic. Aseaza biscuitii graham unul langa altul sa acopere baza tavei. Intinde un strat subtire de budinca de ciocolata. Mai pune un strat de biscuiti. Intinde un strat subtire de budinca cu unt de arahide. Continua alternativ straturile cu ciocolata si unt de arahide, separandu-le  cu un strat de biscuiti. Toarna sosul caramel racit si pune totul deoparte sa se aseze. Se toarna apoi sosul ganache racit si se adauga Snickers-urile tocate. Se finalizeaza totul cu stropi de caramel si ciocolata. Aseaza tortul in frigider sau congelator timp de cel puțin 8 ore sau peste noapte.

Variatii: Schimbati biscuitii graham cu cei de ciocolata. Inlocuiti untul de arahide cu Nutella. Pentru o versiune Twix inlocuiti untul de arahide cu caramele topite.

autor: bucatar supereva.ro - Toate drepturile rezervate (c) 2016 - sursa http://www.bakersroyale.com/

Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Rulada cu mango si fructul pasiunii

Folosind un mixer electric bate albusurile spuma, apoi treptat, incorporeaza zaharul pudra pana cand amestecul este rigid si lucios. Dupa ce ai pus tot zaharul pune faina si amesteca usor. ... citeste

Chec cu mac

Intr-o cratita mica, adu la fierbere 1/2 ceasca de apa, apoi opreste focul, adauga macul, pune capacul si lasa sa stea asa 1 ora. Dupa care amesteca-l intr-un blender pana se zdrobesc usor. ... citeste

Prajitura savuroasa cu lamaie

Pune faina, zaharul pudra si sarea intr-un procesor de alimente si amesteca scurt, aproximativ 2 secunde. Adauga bucatile de unt si proceseaza 8 - 10 secunde, pana cand amestecul este galben pal si… ... citeste

 

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.