Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tort cu frisca si cirese

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (2)

Tort cu frisca si cirese

Evaluat de cititori:(45 voturi)
Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare. Cand sunt gata se adauga cate 1 lingura de zahar mixand pana se topeste zaharul.Apoi se adauga galbenusurile unul cate unul si zaharul vanilinat.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 timp de preparare: 15 de minute si 4 ore la frigider

Ingrediente pentru 9 portii:

Ingrediente pentru blat:

6 oua
6 linguri de faina
6 linguri de zahar
1 lingura praf de copt
2 pliculete zahar vanilinat

Pentru crema:

500 ml frisca
2 pliculete de ness

Pentru sirop:

2oo ml apa
5 linguri rase de zahar
2o ml esenta de rom

Pentru ornat:

cirese fara codite si samburi
ciocalata neagra rasa 

Mod de preparare: 

Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma cu un varf de cutit de sare. Cand sunt gata se adauga cate 1 lingura de zahar mixand pana se topeste zaharul.Apoi se adauga galbenusurile unul cate unul si zaharul vanilinat.

Faina se amesteca cu praful de copt(eu nu il sting cu nimic) si se incorpereaza in compozitie amestecand bine cu o lingura de lemn de jos in sus. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina in cuptorul dinainte incins si se tine 25 de minute.

Frisca se bate bine si cand este gata se ia jumatate din cantitate si se da deoparte, iar in cealalta jumatate se pune ness-ul si se mai amesteca pana se inglobeaza si acesta. Se mai da putin la rece, pana se face siropul. Apa se pune la fiert impreuna cu zaharul si se lasa sa dea cateva clocote. Apoi se pune si esenta de rom, se mai lasa sa mai fiarba cam 3 minute si se ia de pe foc lasandu-se sa se raceasca. Pana se raceste siropul se taie blatul racit.

Apoi se insiropeaza primul blat si se pune un strat de frisca cu ness.Urmeaza al doilea strat care se insiropeaza si el si se pune frisca cu ness ramasa si peste frisca simpla. Se rade ciocolata deasupra si peste se pun ciresele.

Va dorim pofta buna!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Ultimile 2 comentarii:Toate comentariile
lauraciresele cand se pun si ce temperatura de coacere are?
gologan aura super reteta ,iubesc prajiturile si sunt depedendenta de desprecopii.com !!!

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici
O noua scuza pentru a bea vin
O noua scuza pentru a bea vin
Citeste aici

Alte noutati:
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Horoscop 2017 - Gemeni
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.