Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tarta cu capsuni

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tarta cu capsuni

Evaluat de cititori:(21 voturi)
Se pune in fiecare tarta cateva capsuni si se toarna urmatorul jeleu: se face un sirop din zahar si apa si se leaga subtire, se stoarce din 500 g capsuni o ceasca de zeama, se lasa sa fiarba bine in sirop si se adauga foile de gelatina dizolvate bine in apa calduta. Jeleul se toarna in tarta peste capsunile crude. Folositi-va imaginatia si acoperiti tarta cu inca un strat de capsuni!

 timp de preparare: 45 de minute 

Ingrediente:

Aluatul:

  • 500g faina,
  • 200g unt,
  • 1 ou,
  • 100g zahar,
  • un praf de sare,
  • 1 lingurita lapte sau apa.

Jeleul:

  • 200g zahar,
  • 1 pahar de apa,
  • 500g capsuni,
  • 3 foi gelatina.

Umplutura:
1 kg de capsuni

Umplutura:

  • 800 g brânză de vaci,
  • 200 g zahăr,
  • 1 lingură făină,
  • 3-4 ouă,
  • 1 lingură griş,
  • 100 g stafide,
  • coajă de lămâie rasă,
  • zahăr vanilat,
  • sare,
  • 50 g unt,
  • 100 g smântână .

Mod de preparare: 

Se pune faina pe planseta si se face o scobitura la mijloc, unde se pun oul, apa, sarea, untul putin muiat si zaharul. Se amesteca toate ca o smantana adaugandu-se printr-o miscare toata faina. Se lucreaza repede aluatul. Se lasa doua ore la rece.

Formele unse cu unt se tapeteaza(imbraca)cu acest aluat care se impunge cu furculita in cateva locuri pentru a nu se ridica la copt, se coc la foc potrivit, se scot din forme dupa ce s-au copt.

Se pune in fiecare tarta cateva capsuni si se toarna urmatorul jeleu: se face un sirop din zahar si apa si se leaga subtire, se stoarce din 500 g capsuni o ceasca de zeama, se lasa sa fiarba bine in sirop si se adauga foile de gelatina dizolvate bine in apa calduta. Jeleul se toarna in tarta peste capsunile crude. Folositi-va imaginatia si acoperiti tarta cu inca un strat de capsuni!



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.