Frumusete Moda Dragoste & Sex Astro/Horoscop Calatorii Sanatate Cariera Nunta Casa Copii Suflet
  Acasa | Noutati | Comentarii |    Vreau sa devin membru! | SuperForum | Mica Publicitate | Top articole
|


ARTICOLE
Retete de Cheesecake (tarta cu branza)
Cappuccino Cheesecake
Cheesecake cu topping caramel
Amaretto Cheesecake
Cheesecake de toamna
Cheesecake cu unt de arahide si ciocolata
Cheesecake cu lamaie
Chocolate Royale Cheesecake
New York cheesecake
Cheesecake senzational
Cheesecake inghetat, cu mango
Start ->  Super case -> Tarta cu smochine proaspete

Trimite unei prietene   Versiune print   Evalueaza  Comentarii (0)

Tarta cu smochine proaspete

Evaluat de cititori:(1 voturi)

Amesteca bine toate ingredientele pentru blat in ordine: zahar, unt, galbenus, smantana, sare, faina. Se intinde o foaie si se pune in tava pentru tarta.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Tarta cu smochine proaspete

Ingrediente blat:

  • 170g faina
  • un varf de sare
  • 100g unt
  • 50g zahar
  • 1 galbenus
  • 50ml smantana

Ingrediente umplutura:

  • 500g mascarpone
  • 6 linguri miere
  • 6-8 smochine, taiate in jumatati

Mod de preparare:

Amesteca bine toate ingredientele pentru blat in ordine: zahar, unt, galbenus, smantana, sare, faina. Se intinde o foaie si se pune in tava pentru tarta. Se pune la rece 30 minute apoi in cuptorul incins 10 min. In prealabil se pune o foaie de copt deasupra si o ceasca de fasole. Dupa 10 minute, se scoate foaia si fasolea si se mai lasa 3 minute sa se coaca. Dupa acest interval de timp se toarna peste tarta mierea amestecata in mascarpone, se aseaza smochinele, si se mai lasa 30 min in cuptor, pana prinde o frumoasa culoare aurie. Se serveste racita.

autor: bucatar supereva.ro - Toate drepturile rezervate (c) 2015

Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Negresa cu crema de branza

Se incalzeste cuptorul la 170ーC si se unge o tava patrata de 20cm cu unt si apoi tapetata cu hartie de copt. ... citeste

Trufe cu macese

Incepe prin amestecarea nucilor intr-un procesor de alimente pana sunt fin tocate, apoi adauga restul ingredientelor si pulseaza timp de aproximativ 1 minut sau pana cand se amesteca bine. Pune… ... citeste

Macarons cu ganache

Bate albusul si zaharul tos spuma pana devine rigida. Daca folosesti, adauga acum colorantul gel sau praf si mai amesteca 20 de secunde. ... citeste

 

 



Evalueaza articolul
Nu am nici o
parere
Gasiti acest articol folositor?
Absolut deloc < > Foarte folositor

Apasa aici
 ca sa votezi

?
1

2

3

4

5

Spune-ne parerea ta:

Noutati Supereva
Cum decoram bradul in acest an?
Cum decoram bradul in acest an?
Citeste aici
Horoscop 2017 - Varsator
Horoscop 2017 - Varsator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Capricorn
Horoscop 2017 - Capricorn
Citeste aici
Horoscop 2017 - Sagetator
Horoscop 2017 - Sagetator
Citeste aici
Horoscop 2017 - Scorpion
Horoscop 2017 - Scorpion
Citeste aici

Alte noutati:
O noua scuza pentru a bea vin
Horoscop 2017 - Balanta
Horoscop 2017 - Fecioara
Horoscop 2017 - Leu
Horoscop 2017 - Rac
Mai multe pe supereva.ro ...
publicitate
publicitate
Frumusete | Moda | Dragoste & Sex | AstroHoroscop | Calatorii | Sanatate | Cariera | Casa | Copii | Suflet | Moda
| Contact | Politica de Confidentialitate | Publicitate

| desprecopii.com | jurnaldesarcina.com | supercopii.com |

.